Veilig en efficiënt 

Een U-keuken, die ook wel een C-keuken genoemd wordt, bestaat uit een ruimte waarvan drie van de wanden voorzien zijn van kasten en er één ingang is. Hierdoor creëer je een gang in je keuken die erg efficiënt kan zijn.

Je hoeft namelijk weinig te lopen. De kasten en de oven liggen allemaal bij elkaar in de buurt. Wanneer je een grote keuken hebt en de beide zijden te ver uit elkaar zet wordt het echter minder efficiënt. Is een U-keuken de beste keuken voor u, en zo ja, hoe haalt u er het meeste uit?

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“De medewerkers zijn beleefd en als ze iets beloven, komen ze het ook na.”

De betrouwbaarheid, goede service en de kwaliteit zijn wat ons betreft de pluspunten.

Familie Akkerman
Vleuten
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

U keuken: Voordelen

Een U-keuken zorgt ervoor dat u meer dan voldoende werkoppervlak heeft en opslagruimte. Daarnaast zijn ze erg veilig omdat het maar een ingang heeft. Je hebt dus nooit last van mensen die door de keuken lopen en onwetend onveilige situaties creëren.

U keuken: Nadelen

Een nadeel is echter dat wanneer je een kleine U-keuken hebt er slechts ruimte is voor één persoon om te koken. Verder zijn de keukens relatief duur vergeleken met een L-keuken of een parallel keuken doordat je meer kasten hebt en een groter werkblad.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
U keukens - U keuken: Voordelen

Efficiënt werken

Kiezen voor een U keuken is een bewust keus voor efficiëntie. De opstelling biedt ruimte om tijdens het koken zo min mogelijk te lopen en dus zo efficiënt mogelijk te werken.
Dit is niet alleen sneller, het is ook veiliger. Geen lange afstanden lopen met gloeiend hete ovenschalen of andere hete objecten.

Grote hoekkasten

Een U keuken beschikt over twee hoeken die gebruikt kunnen worden voor opbergruimte. Met de juiste techniek kunt u zeer efficiënt over deze ruimte beschikken.
Daarnaast beschikt u in de poten van de U ook nog eens over royale opbergruimte. In de U keuken is aan kastruimte dus geen gebrek. Vindt u het prettig om over veel ruimte te beschikken. Dan is deze opstelling dus zeker het overwegen waard.

U keukens - Efficiënt werken

Vorm uw U-keuken naar de ruimte

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden bij het ontwerpen van een U-keuken is de flexibiliteit. Hij past in kleine en grote ruimtes, u kunt variëren met of zonder een eiland.

Deze nagenoeg eindeloze mogelijkheden zorgen ervoor dat de U-keuken in bijna elke ruimte past. Zo is het voor iedereen in ieder geval het overwegen waard om deze opstelling te proberen.

Lees meer over U-keukens: Veel ruimte en veel oppervlakte

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
U keukens - Vorm uw U-keuken naar de ruimte

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist