loading_nice
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory
The Home Factory - The Home Factory

The Home Factory

Uw keuken ontwerpen, mijn passie

The Home Factory Interieuradvies, ontwerp & realisatie

De keuken is een meubelstuk en maakt deel uit van uw woonruimte. Daarom is het belangrijk om vormgeving en sfeer goed af te stemmen op de rest van uw interieur. Jaren lange ervaring in de keuken branche is uw zekerheid dat The Home Factory een passend en creatief keukenontwerp maakt. Wij helpen u een keuken ontwerpen door u te begeleiden bij de keuze uit verschillende mogelijkheden, daardoor komt u uiteindelijk op een keukenontwerp waarvan u versteld zult staan. Bovendien bekijken wij de keuken als onderdeel van uw totale interieur, waarvan alle vertrekken samen een mooi, evenwichtig en gerieflijk geheel moeten vormen. Vloerkeuze, de kleuren van de wanden, de raambekleding en de verlichting zijn daar bij één van de vele belangrijke ingrediënten voor de complete sfeer.

Met een interieur- en keukenontwerp kijken wij eerst naar uw leefgewoonte en gezinssamenstelling en wensen, en gaan dan aan de slag met de indeling van de woon- en/of keukenruimte. Hiervoor maken wij 3D visualisaties. Een goed ontwerp is dus de basis van een mooie, fijne en praktische leefomgeving.

The Home Factory - The Home Factory Interieuradvies, ontwerp & realisatie

Belangrijk is om ervoor te zorgen dat het eindresultaat past bij uw woonstijl. Kleuren en materialen spelen hierbij een belangrijke rol. Al deze kleuren en materialen zoeken wij bij elkaar, zodat alles op elkaar is afgestemd. Niet alleen verwerken wij deze kleuren in de 3D tekening ook vragen wij ‘live’ stalen op. Zo heeft u een goed overzicht van alles bij elkaar.

Ook verlichting is een hele belangrijke sfeermaker en vaak het ondergeschoven kindje bij een interieur wijziging. Een goed doordacht lichtplan brengt uw interieur tot leven. Wij combineren goede basisverlichting met accent- en sfeerverlichting, alles afgestemd op de indeling van uw interieur. Belangrijk is om verlichting vooraf in het ontwerp te bepalen, zodat het met de realisatie gelijk kan worden meegenomen.

Al deze zaken kunnen wij bij The Home Factory goed en creatief samen vatten en middels een duidelijk en helder voorstel voor u uitwerken. Een start voor een mooi eindreultaat is daarbij gemaakt. Gaat u een grote interieur wijzing aan, dan zullen er ontwerpen gemaakt moeten worden, een nieuwe (her) indeling kan wonderen doen. Daarvoor bent u bij The Home Factory ook aan het juiste adres.

Voor meer inspiratiewww.thehomefactory.nl

The Home Factory -

Virtual reality

Om de beleving van uw nieuwe interieur en keuken nog realistischer te maken bieden wij de mogelijkheid de ontwerpen in 360 graden te bekijken door middel van een Virtual Reality bril. Door deze bril bekijkt u uw nieuwe interieur van vloer tot plafond. U beweegt uw hoofd en het beeld beweegt mee. Het is ook mogelijk dit via uw computer of smartphone te bekijken via een speciale url link. 

Nieuwsgierig? Klik op deze link en ervaar de beleving van Virtual Reality. 

The Home Factory - Virtual reality

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist