Schmidt keukens

De nummer 1 keuken uit Frankrijk met groene oplossingen

Welkom in de wereld van maatkeukens. Vol creativiteit en leven. Schmidt past zijn vakkennis toe. Inclusief raad en service. Om plezier, vertrouwen en zekerheid te combineren en van uw keuken een ruimte te maken die bij u past.

Plezier…

Bij Schmidt hebt u het plezier een product te kopen dat zowel esthetisch als modern is. Het merk onderscheidt zich met name door zijn vermogen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op uw behoeften en wensen.

In meer dan vijftig jaar hebben wij onze concepten aangepast en een collectie ontwikkeld die u volledig vrijlaat in het aanpassen van het ontwerp en de functies van uw keuken.

...vertrouwen…

Met Schmidt bent u verzekerd van kwaliteit en stijl. Onze keukens worden ontworpen en geproduceerd in onze fabrieken in Frankrijk en Duitsland. Elk detail wordt ontworpen en bewerkt, om u een eindresultaat te kunnen bieden dat aansluit bij uw dromen.

...en zekerheid

Om van uw wensen werkelijkheid te maken heeft Schmidt een netwerk van centra ontwikkeld voor professioneel advies in Frankrijk en in de wereld met meer dan 450 winkels.

Deskundigen luisteren naar u en geven antwoord op uw vragen, staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, beschrijven uw project en helpen u bij het kiezen. In een zin: zij helpen u de juiste oplossing te vinden.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Schmidt keukens - 9644-keuken-10-compleet.jpg

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Inmiddels hebben we Middelkoop al bij verschillende mensen aanbevolen en zij zijn ook heel erg tevreden!’”

Middelkoop is een prettig bedrijf.

Familie Van Haren
Zeist
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Onze bossen zijn kostbaar

Door te kiezen voor Schmidt, kiest u voor meubels die zijn gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. U helpt de biodiversiteit en het kostbaar erfgoed van de bossen te behouden. U gaat tevens de uitputting van natuurlijke hulpbronnen tegen.

100% recycleerbaar

Tijdens de ontwerp- en productiefase volgen wij drie regels: verminderen, hergebruiken en recycleren. Dat betekent het einde van het PVC assortiment. Voortaan wordt er gebruik gemaakt van recyclebare, duurzame en volledig hernieuwbare materialen.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Schmidt keukens -

 Twee letters die verschil maken

Wij zijn de eerste fabrikant van meubilair voor keukens en badkamers die het label NF Milieu en Interieur kreeg toegekend.

Dit merk is het enige officiële Franse ecolabel voor meubilair met minder impact op het milieu. Dus door te kiezen voor een Schmidt keuken, doet u een eco-verantwoordelijke aankoop.

Voorrang aan natuurlijke materialen!

Wij werken met lokale leveranciers om de termijnen en het transport te minimaliseren. Voorrang wordt gegeven aan natuurlijke materialen die in overeenstemming zijn met het milieu en zonder gevolgen voor uw gezondheid.

Schmidt keukens -

Perfect Fit: een keuken die bij u past

Meubels op maat tot op de millimeter nauwkeurig zonder toeslag*

Dit is een exclusiviteit van Schmidt: meubels met laden en schuifelementen, die tot op de millimeter kunnen worden aangepast aan de afmetingen van uw keuken.
U verliest geen centimeter: de hele ruimte wordt ingericht en u wint aan opbergruimte, ongeacht de beperkingen van uw vertrek. En dit alles zonder extra kosten.

 

* niet bij alle modellen mogelijk en per keuken maximaal 3 maatwerk meubelen zonder meerprijs.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Mijn kleine keuken ontbreekt het aan niets!

Met Opti-line kent uw verbeelding geen grenzen.

Met onze Opti-line collectie ziet u alles op grote schaal. U kunt ruimte gebruiken van de vloer tot aan het plafond. Onze ultrafunctionele kasten kunnen aan al uw behoeften worden aangepast. U bepaalt de breedte en hoogte tot op de millimeter.*  

* niet bij alle modellen mogelijk en per keuken maximaal 3 maatwerk meubelen zonder meerprijs.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist