Zondag Ontwikkeling B.V. - Zondag Ontwikkeling B.V.

Zondag Ontwikkeling B.V.

Duurzame oplossingen waarbij mens en natuur centraal staan

 Zondag Ontwikkeling B.V. is een partner waar wij graag mee samenwerken. Zij zijn altijd op zoek naar betere oplossingen op het gebied van wonen en commercieel vastgoed. Hun streven is om snel in te spelen op vragen en veranderingen vanuit de markt. Daarnaast willen zij voor elke doelgroep, zoals woonconsumenten, beleggers en winkeliers, zoveel mogelijk maatwerk leveren door telkens creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen te bieden.

De missie van Zondag Ontwikkeling B.V.

De natuurlandschappelijke, agrarische en cultuurhistorische waarden zijn van essentieel belang als het gaat om het milieu, (zachte) recreatie en culturele aspecten. Een open ruimtecorridor rond steden wordt meer en meer een uniek element, waar steeds minder steden aanspraak op kunnen maken.

Zondag Ontwikkeling is zich hiervan bewust en wil daarmee verantwoord omgaan door het bedenken van duurzame oplossingen waarbij mens en natuur centraal staan.

Zondag Ontwikkeling heeft zich ten doel gesteld zich te ontwikkelen tot een creatieve, innovatieve en toonaangevende kwaliteitsontwikkelaar in Nederland. Daarnaast wil Zondag Ontwikkeling haar marktaandeel op het gebied van duurzame woningbouw en commercieel vastgoed consolideren en uitbreiden.

Meer weten: Zondag.nl

Zondag Ontwikkeling B.V. - De missie van Zondag Ontwikkeling B.V.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist