Merwestreek - Merwestreek

Merwestreek

Drie bedrijven tot uw dienst

Merwestreek is een betrouwbare partij die de klant begrijpt en met hen meedenkt. Merwestreek kenmerkt zich door korte lijnen binnen de organisatie. De drie bedrijven die onder deze vlag vallen leveren elk vanuit hun eigen discipline een bijdrage aan het bouwproces. Door hun nauwe verbondenheid maakt men eenvoudig gebruik van elkaars kennis en vakmanschap waardoor de uitvoering efficiënt op elkaar afgestemd kan worden.

Ook wij zijn een van de partners waar men snel mee kan schakelen. Hierdoor maken wij het voor u als klant nog aantrekkelijker om een woning te kopen. Betere communicatie en korte lijnen verkleinen de kans op fouten aanzienlijk! Maak hier verder kennis met de drie verschillende bedrijven.

Merwestreek Projecten B.V.

Merwestreek ontwikkelt het! Dit doordrenkt de gehele manier van denken van Merwestreek Projecten. In Midden-Nederland zijn zij actief in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Door elke keer weer de creativiteit van de werknemers aan te boren zorgen zij voor passende concepten in elk marktsegment. Op die manier is het altijd goed wonen in de optimale producten van Merwestreek Projecten!

Creativiteit komt niet alleen naar voren in het ontwikkelen van passende concepten. Ook is er oog voor de omgeving. Alle mogelijkheden die de locatie biedt probeert men te optimaliseren om tot een product te komen dat naadloos aansluit op de markt. Juist door de samenwerking met Bouwmaatschappij Merwestreek kunnen zij tot de juiste prijs-kwaliteitsverhouding komen.

Merwestreek - Merwestreek Projecten B.V.

Bouwmaatschappij Merwestreek

Bouwmaatschappij Merwestreek is een aannemersbedrijf wat al tientallen jaren woningen, bedrijfs- en kantoorpanden bouwt die een lust zijn om in te wonen of werken. Merwestreek kent het klappen van de zweep. Door hun ervaring weten ze hoe ze optimalisatie voorop moeten zetten. Zo kunnen ze op elk gebied het beste resultaat halen!

Mensen zijn voor Bouwmaatschappij Merwestreek belangrijk. Niet alleen u als eindgebruiker is belangrijk maar ook het personeel. Zij zijn immers het menselijk kapitaal van de onderneming. Door te blijven innoveren op het gebied van arbeidsomstandigheden creëren zij een veilige omgeving waar het ambacht doorgegeven kan worden aan de volgende generatie. Dit doen ze uiteraard ook door ieder jaar weer personeel op te leiden als erkend leerbedrijf.

Merwestreek - Bouwmaatschappij Merwestreek

Merwestreek Lijm- en Metselwerken B.V.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner op het gebied van lijm- of metselwerk is Merwestreek Lijm- en Metselwerken een uitstekende keuze. Zij hebben ruimschootse ervaring met allerlei soorten lijm- en metselwerk.

Daarnaast kunnen zij ook het steigerwerk leveren voor uw bouwplaats en allerlei andere hulpmaterialen. De ervaring met allerlei logistieke processen zorgen ervoor dat je op het moment dat je het nodigt hebt jouw wensen gerealiseerd kunnen worden.

De samenwerking van deze drie takken van Merwestreek zorgen ervoor dat u een prachtige unieke woning kunt hebben. Samen met Middelkoop maken we het nog eenvoudiger door de goede contacten die er tussen ons zijn.

Merwestreek - Merwestreek Lijm- en Metselwerken B.V.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist