Sedum te Gorinchem - Sedum te Gorinchem

Sedum te Gorinchem

Individualistisch wonen in Gorinchem

U woont op dit moment al heel mooi. En u overweegt pas te verhuizen als een woning echt wat bijzonders te bieden heeft. Zoals Sedum. Een exclusieve wijk in Gorinchem met 12 imposante woningen pal aan de polderlijn. Bijzondere woningen met drie woonlagen, die over het water aan de achterzijde vrij uitzicht bieden over de weilanden.

Vanaf de straatzijde opgenomen in het groene décor dankzij het doorlopende dak met sedumplanten: een duurzame isolatielaag die zorgt voor een optimaal binnenklimaat en het unieke karakter verleent aan de buitenkant. Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit betekent dat de koper hier de keuze heeft om toch architectonische keuzen te maken. Bijvoorbeeld door het dak met zink of pannen te bekleden. Zoekt u een woning die zich durft te onderscheiden? Dan is Sedum uw overweging waard.

Onze werkwijze

Om u zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij onze werkwijze overzichtelijk op een rij:

  • Wij ontvangen uw gegevens van de aannemer en bellen u voor een afspraak
  • U krijgt een gespecificeerde offerte en een 3D tekening in kleur
  • Wij geven een goede indicatie van de eventuele kosten met betrekking tot de uitbreiding van het leidingwerk
  • Wanneer u tekent treedt het tweede deel van het proces in werking
  • Tijdens de bouw meten wij uw keuken in en controleren het leidingwerk op de bouw
  • Eventuele aanpassingen in het leidingwerk en/of bouwkundig aanpassingen zullen wij controleren met de uitvoerder
  • In overleg met u zullen wij de keuken monteren en aansluiten na sleuteloverdracht
Sedum te Gorinchem - Onze werkwijze

Villa type: LiVING

De begane grond wordt gedomineerd door de vorstelijke U-vormige living. Het woonprogramma en de positie van de keuken liggen hierin overigens niet vast. U heeft werkelijk alle ruimte om geheel naar eigen inzicht een loungehoek te plaatsen, een woonkeuken en een eethoek voor acht personen. En dan zou u nog een ruimte overhouden voor een vleugel.

Licht valt rondom binnen via de pui, zo goed als volledig uitgevoerd in glas over de volle breedte en hoogte, die niet te vergeten maar liefst 2.90 m hoog is! De hardhouten kozijnen kunnen optioneel vervangen worden door onderhoudsarme aluminium kozijnen en grote schuifpuien. Aan de achterkant en opzij van de woning komen doorgangen naar de terrassen. Door de specifieke dakvorm wordt het zonlicht minimaal tegengehouden door de buurwoningen. U geniet op verschillende momenten van de dag binnen en buiten altijd van de zon.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Sedum te Gorinchem - Villa type: LiVING

Villa type: EnJOY

In het type EnJOY heeft men voorgesteld om de keuken aan de achterzijde te situeren. Dit kan voor u een uitstekende keuze zijn als u houdt van lekker lang natafelen met vrienden of familie. Want zelfs tijdens het koken kunt u genieten van het adembenemende uitzicht, zonder het contact met uw tafelgenoten te verliezen.

Bovendien zorgen de grote glaspuien voor veel licht waardoor de maar liefst 2.90 m hoge living nog ruimer oogt. Het terras aan de zijkant van de woning is een verlengstuk van de loungehoek aan de voorzijde. Er zijn verschillende mogelijkheden om de woning aan de achter- en/of zijkant uit te bouwen. En wie nog meer ruimte wenst kan zelfs kiezen voor een extra woonlaag in de vorm van een kelder onder de gehele woning.

Sedum te Gorinchem - Villa type: EnJOY

Sedum & Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project en over onze betrokkenheid? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw keuken en badkamer in uw nieuwe droomwoning.

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Sedum te Gorinchem - Sedum & Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist