ParkZuid te Utrecht - ParkZuid te Utrecht

ParkZuid te Utrecht

18 woonjuwelen aan de rand van het Máximapark

Aan de rand van het Máximapark in Leidsche Rijn ontwikkelt Zondag Ontwikkeling het bijzondere villapark ParkZuid. Van riante vrijstaande villa's tot rijk gedetailleerde, halfvrijstaande villa's. Chique en stijlvolle woningen op zeer ruime kavels waar u geniet van uw rust, ruimte en privacy. Een unieke locatie, een uniek ontwerp maar bovenal een unieke kans om uw woondroom werkelijkheid te laten worden.

Onze werkwijze

 Om u zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij onze werkwijze overzichtelijk op een rij:

  • Wij ontvangen uw gegevens van de aannemer en bellen u voor een afspraak
  • U krijgt een gespecificeerde offerte en een 3D tekening in kleur
  • Wij geven een goede indicatie van de kosten met betrekking tot de uitbreiding van het leidingwerk
  • Wanneer u tekent treedt het tweede deel van het proces in werking
  • Tijdens de bouw meten wij uw keuken in en controleren het leidingwerk op de bouw
  • Twee weken voor oplevering wordt de keuken geplaatst
  • Één dag voor oplevering wordt de zichtbare apparatuur geplaatst
  • Op de dag van oplevering kunt u direct uw keuken in gebruik nemen
ParkZuid te Utrecht - Onze werkwijze

Type: Viktoria

Villa Viktória is met recht de meest markante villa van plan ParkZuid. Gesitueerd op de mooiste locatie van het plan met uitzicht op het park. De frisse witte kleur, de verfijnde detaillering en het torenelement boven de entree maakt deze villa een waar herkenningspunt aan de rand van het Máximapark. Ook binnen is deze unieke villa markant te noemen. De royale woonkamer heeft zicht op het park en aan de achterzijde heeft u een directe verbinding met uw royale tuin die u privacy en rust brengt. Met de royale ruimte voor de keuken kunt u de keuken realiseren waar u altijd al van heeft gedroomd.

De master bedroom op de eerste verdieping grenst direct aan de badkamer. Uiteraard biedt deze villa u nog een tweede badkamer en drie ruime slaapkamers op de verdieping. De tweede verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers en een derde badkamer! Vanuit het torentje kunt u genieten van een buitengewoon mooi uitzicht op de omgeving. Dit is uw kans om in de meest prestigieuze villa van het Máximapark te wonen.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
ParkZuid te Utrecht - Type: Viktoria

Type: Alexander

Een woondroom wordt werkelijkheid met villa Alexander. Door de statige en gedetailleerde uitstraling vormt deze villa een genot voor het oog. En ook binnen is de villa vorstelijk ingedeeld. Te beginnen bij de royale woonkamer die u de ruimte biedt om te wonen en te leven zoals u dat wilt. Loopt u door naar de tuinzijde dan komt u langs de open keuken die, met haar openslaande deuren en grote raamparty, uitkijkt over de royale tuin.

Uiteraard beschikt de master bedroom over een ruimte voor een inloopkast. Met nog vier ruime slaapkamers en twee badkamers beschikt u over de ruimte en het comfort waar u altijd al van heeft gedroomd.

ParkZuid te Utrecht - Type: Alexander

Type: Juliana

In de vrijstaande villa Juliana voelt u zich de koning(in) te rijk! Deze unieke villa is tot in detail uitgedacht en biedt u alle ruimte en comfort voor ultiem woongenot. Met maar liefst twee erkers op de begane grond beschikt deze villa over veel natuurlijke lichtinval. Wilt u liever wonen aan de achterzijde en koken aan de voorzijde? U krijgt ruimschoots de mogelijkheid om uw villa aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen.

Op beide verdiepingen zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig en de master bedroom beschikt over voldoende ruimte om een inloopkast te realiseren. De ruime kavel biedt u aan de achterzijde alle rust en privacy en aan de voorzijde de mogelijkheid om twee auto's naast elkaar parkeren. Villa Juliana biedt u alle denkbare luxe en ruimte!

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
ParkZuid te Utrecht - Type: Juliana

ParkZuid & Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Daarnaast kunt u ook de actuele ontwikkelingen van dit project op Facebook volgen. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw woonjuweel!

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

ParkZuid te Utrecht - ParkZuid & Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist