De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2

Zodra je de brug op rijdt, laat je de hectiek van de dag achter je. Jouw nieuwe buurt ademt de sfeer van een historisch dorp: huizen met sympathieke gevels, stenen voetgangers-bruggetjes, Delftse stoepen waar de stokrozen bloeien, sfeervolle straatlantaarns, vriendelijke smalle straatjes met gemetselde muurtjes en mooie hekwerken. Geen straat oogt hetzelfde.

Onze werkwijze

 Om u zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij onze werkwijze overzichtelijk op een rij:

  • Wij ontvangen uw gegevens van de aannemer en bellen u voor een afspraak
  • U krijgt een gespecificeerde offerte en een 3D tekening in kleur
  • Wij geven een goede indicatie van de eventuele kosten met betrekking tot de uitbreiding van het leidingwerk
  • Wanneer u tekent treedt het tweede deel van het proces in werking
  • Tijdens de bouw meten wij uw keuken in en controleren het leidingwerk op de bouw
  • Eventuele aanpassingen in het leidingwerk en/of bouwkundig aanpassingen zullen wij controleren met de uitvoerder
  • In overleg met u zullen wij de keuken monteren en aansluiten na sleuteloverdracht

Lees meer over De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - Onze werkwijze

Type "Mies" fase 2

Het comfort van nu
Dit moderne huis heeft een open keuken met lichte woonkamer, waar jullie relaxen met uitzicht op de tuin. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder kun je een vierde slaapkamer maken. Er is een goede berging in de achtertuin, waar je fietsen, gereedschap en tuinspullen kunt stallen. 
 
Met de sfeer van toen 
De smallere straten en gezellige ‘Delftse stoep’ aan de voorzijde van de huizen geven een beschut en veilig gevoel, ook voor de kleinsten. Samen houden de bewoners een oogje in het zeil. Een boor lenen? Dat is hier nooit een probleem. Tips krijg je er van de buurman gratis bij.

Buiten ontspannen
De achtertuin vraagt om een schommel en een zandbakje in de hoek. Misschien zet je er een trampoline neer, of plant je een mooie boom? Er is ook voldoende ruimte voor een luie zithoek, met potten vol bloeiende planten. Mensen met groene vingers kunnen hun hart ophalen aan weelderige borders. 

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - Type "Mies" fase 2

Type "Wim" fase 2

Het comfort van nu
In dit huis in de knusse jaren dertig stijl is het heerlijk wonen. Je kunt je huis helemaal naar je zin indelen. Uitbouwen op de begane grond en de eerste verdieping, dakkapellen plaatsen op zolder: het kan allemaal. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Op zolder is een vierde slaapkamer of kun je een ruime studeerhoek voor je thuiswerkdag maken. Er is een goede berging in de achtertuin voor fietsen, gereedschap en tuinspullen. Ook makkelijk: achter je woning kan je altijd je auto parkeren. Dit parkeerterrein is onderdeel van de openbare ruimte en wordt met zorg door de gemeente aangelegd. 

Met de sfeer van toen 
In dit buurtje groeten mensen elkaar en maken een praatje op straat. Hier worden buren gauw vrienden. Maar heb je geen zin in contact, dan trek je je lekker terug onder je eigen comfortabele dak. 

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - Type "Wim" fase 2

Type "Gijs" fase 2

Deze traditionele twee-onder-een-kapwoning heeft een grote woonkamer met een half open leefkeuken. Binnendoor bereik je de inpandige berging; heel handig voor het opslaan van sportspullen, gereedschap en kerstversiering. Nog meer ruimte nodig? De benedenverdieping kun je over de gehele breedte uitbreiden met 1,2 meter. 

Op de eerste verdieping vind je drie grote slaapkamers en een flinke badkamer. Ook deze verdieping kun je uitbouwen. Een zee aan licht en ruimte creëer je in de vierde slaapkamer op zolder met een of twee dakkapellen.

Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de waterpartijen, straten en paden, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. 

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - Type "Gijs" fase 2

Type "Kees" fase 2

In deze vrijstaande woning met kap geniet je van privacy en ruimte. 
Deze brede woningen hebben een grote leefkeuken en een lichte woonkamer. Een plek om in het weekend uitgebreid te koken, samen te eten en daarna gezellig bij elkaar te kruipen op de bank. 

Boven zijn er drie slaapkamers voor grote en kleinere mensen die houden van ruimte om zich heen, om uit te rusten, te spelen en spullen op te bergen. In de grote badkamer kun je uitgebreid badderen. Met de zolder kun je alle kanten op. Naast de vierde slaapkamer en een aparte wasmachineruimte blijft er nog een grote ruimte over. Wordt het een werkplek, hobbykamer of logeerkamer?

Lekker wonen aan het water? Zodra je de brug over rijdt voel je de fijne sfeer van dit wijkje. Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de waterpartijen, straten en paden, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd en zullen een mooi geheel vormen met de architectuur. 

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - Type "Kees" fase 2

De Nieuwe Buurt & Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Daarnaast kunt u ook de actuele ontwikkelingen van dit project op Facebook volgen. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw woonjuweel!

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

Lees meer over De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam fase 2 - De Nieuwe Buurt & Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist