Hof van Houten te Houten - Hof van Houten te Houten

Hof van Houten te Houten

Geniet van luxe en een weids uitzicht!

Aan De Haag in Houten wordt een kantoorgebouw getransformeerd tot appartementen; Hof van Houten. Een bijzondere appartementenvilla met 14 riante woningen op een werkelijk heerlijke plek. Hier wordt wonen echt genieten, dankzij heel veel leefruimte binnen en buiten, een geweldig uitzicht en alle voorzieningen op loopafstand. Wat eens een kantoorgebouw was, wordt straks een moderne en duurzame woonvilla voorzien van alle luxe, comfort en gemak. Met behulp van een keuken van Middelkoop gaan wij dit naar een nog hoger plan tillen.

Onze werkwijze

 Om u zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij onze werkwijze overzichtelijk op een rij:

  • Wij ontvangen uw gegevens van de aannemer en bellen u voor een afspraak
  • U krijgt een gespecificeerde offerte en een 3D tekening in kleur
  • Wij geven een goede indicatie van de eventuele kosten met betrekking tot de uitbreiding van het leidingwerk
  • Wanneer u tekent treedt het tweede deel van het proces in werking
  • Tijdens de bouw meten wij uw keuken in en controleren het leidingwerk op de bouw
  • Eventuele aanpassingen in het leidingwerk en/of bouwkundig aanpassingen zullen wij controleren met de uitvoerder
  • In overleg met u zullen wij de keuken monteren en aansluiten na sleuteloverdracht
Hof van Houten te Houten - Onze werkwijze

Begane grond: appartement 2

Ieder appartement in de Hof van Houten is anders. Daarom geven laten we per verdieping een voorbeeld zien. Zo krijgt u een beter beeld van het interieur en kunt u een voorbeeld zien van de opstelling van de keuken.

De indeling van de keuken en woonkamer in dit appartement dagen uit om er iets bijzonders te maken. Verbind ze met elkaar of kies juist voor een duidelijke scheiding door dubbele deuren te plaatsen of de tussenmuur door te trekken zodat er twee vertrekken ontstaan. De twee openslaande tuindeuren geven toegang naar het wel heel erg royale buitenterras.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Hof van Houten te Houten - Begane grond: appartement 2

Tweede verdieping: appartement 9

De woonkamer heeft een mooi dakterras op het westen. De keuken kan op verschillende  manieren worden geplaatst. Hier is gekozen voor een eiland wat zorgt voor optimale interactie wanneer u aan het koken bent. De woonkamer kan gemakkelijk iets verkleind worden waardoor een extra slaap- of werkkamer ontstaat.

Hof van Houten te Houten - Tweede verdieping: appartement 9

Derde verdieping: Penthouse

Dit penthouse op de derde verdieping is 112 m2 groot en ligt gunstig op het zuiden. Er zijn twee grote slaapkamers en de keuken heeft aangrenzend de inpandige berging. Het is  een schitterend licht appartement met volop privacy.

Dit appartement vormt de kroon op Hof van Houten. Het is ruim en licht en is van alle gemakken voorzien. De grote woonkamer met open keuken kunt u indelen zoals u dat wenst. Denk bijvoorbeeld eens aan een kookeiland, een lange kastenwand of juist een hoekopstelling. Samen met een van onze adviseurs zullen we tot een compleet persoonlijke keuken komen!

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Hof van Houten te Houten - Derde verdieping: Penthouse

Hof van Houten & Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Daarnaast kunt u ook de actuele ontwikkelingen van dit project op Facebook volgen. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw woonjuweel!

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

Hof van Houten te Houten - Hof van Houten & Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist