Hoef en Haag te Vianen - Hoef en Haag te Vianen

Hoef en Haag te Vianen

'Leef je droom!'

Op zoek naar een ruime woning in een rustige groene omgeving? Dicht bij de stad maar toch dorps? Hoef en Haag is een nieuw dorp van 1800 woningen vlak bij de Lek. Gelegen aan het water tussen Vianen en Hagestein is het hier heerlijk wonen in een ruime huizen. Met behulp van onze keukens zorgen wij ervoor dat u nog meer kan genieten van uw nieuwe huis!

Onze werkwijze

 Om u zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij onze werkwijze overzichtelijk op een rij:

  • Wij ontvangen uw gegevens van de aannemer en bellen u voor een afspraak
  • U krijgt een gespecificeerde offerte en een 3D tekening in kleur
  • Wij geven een goede indicatie van de eventuele kosten met betrekking tot de uitbreiding van het leidingwerk
  • Wanneer u tekent treedt het tweede deel van het proces in werking
  • Tijdens de bouw meten wij uw keuken in en controleren het leidingwerk op de bouw
  • Eventuele aanpassingen in het leidingwerk en/of bouwkundig aanpassingen zullen wij controleren met de uitvoerder
  • In overleg met u zullen wij de keuken monteren en aansluiten na sleuteloverdracht

Hoef en Haag - Het Lint

Wonen in Het Lint is echt buiten wonen. Genieten van de ruimte om je heen, het landelijke gevoel en de rust van het kabbelende water. Op de oeverwal groeit een nieuw dorpslint met woningen en groene doorzichten richting Plas Everstein en de aan te leggen watergeul Meander. Hier heb je veel keus in verschillende woningtypes in groottes. Natuurlijk allemaal met een schuine kap om de dorpse sfeer van Hoef en Haag te benadrukken. Opvallend aan Het Lint is dat alle woningen een ruime voor- en achtertuin hebben én dat je de auto op je eigen erf parkeert.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Hoef en Haag te Vianen - Hoef en Haag - Het Lint

Wonen in Het Dorpshart

In Het Dorpshart van Hoef en Haag is het gezellig druk. Ideaal voor mensen die prijs stellen op sociale contacten. Hier woon je rondom de Brink: het hart van de wijk waar alle voorzieningen zijn en waar plaats is voor ontmoeten. Parkeren in Het Dorpshart doe je op binnenterreinen. Daardoor zijn de straten en hofjes gezellig, autoluw en knus. Hier krijgen kinderen alle ruimte om vriendjes te maken en veilig buiten te spelen.

Hoef en Haag te Vianen - Wonen in Het Dorpshart

Gezellig dorps wonen in De Erven

Groen heeft een grote rol in De Erven. Een aantal boomgaarden en groene erven geeft lucht en ruimte aan dit deel van Hoef en Haag. Lekker rustig wonen met alle voorzieningen van Het Dorpshart nog steeds om de hoek. De huizen in De Erven hebben schuine daken die wisselen van richting. Ook verspringen de gevels van elkaar. De voortuintjes creëren afstand tussen openbaar en privé. Wat ziet het er hier gezellig dorps uit! En wat helemaal uniek is, je woont hier op steenworp afstand van rivier de Lek!

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Hoef en Haag te Vianen - Gezellig dorps wonen in De Erven

'Hoef en Haag ' en Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Daarnaast kunt u ook de actuele ontwikkelingen van dit project op Facebook volgen. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw woonjuweel!

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

Hoef en Haag te Vianen - 'Hoef en Haag ' en Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist