De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam

Zodra je de brug op rijdt, laat je de hectiek van de dag achter je. Jouw nieuwe buurt ademt de sfeer van een historisch dorp: huizen met sympathieke gevels, stenen voetgangers-bruggetjes, Delftse stoepen waar de stokrozen bloeien, sfeervolle straatlantaarns, vriendelijke smalle straatjes met gemetselde muurtjes en mooie hekwerken. Geen straat oogt hetzelfde.

Onze werkwijze

 Om u zo goed mogelijk te begeleiden zetten wij onze werkwijze overzichtelijk op een rij:

  • Wij ontvangen uw gegevens van de aannemer en bellen u voor een afspraak
  • U krijgt een gespecificeerde offerte en een 3D tekening in kleur
  • Wij geven een goede indicatie van de eventuele kosten met betrekking tot de uitbreiding van het leidingwerk
  • Wanneer u tekent treedt het tweede deel van het proces in werking
  • Tijdens de bouw meten wij uw keuken in en controleren het leidingwerk op de bouw
  • Eventuele aanpassingen in het leidingwerk en/of bouwkundig aanpassingen zullen wij controleren met de uitvoerder
  • In overleg met u zullen wij de keuken monteren en aansluiten na sleuteloverdracht
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Onze werkwijze

Woningtype Mies

Een groen park voor je huis en een heerlijke tuin aan de achterzijde: dat is luxe! In het gezellige autovrije park kunnen de kinderen naar hartenlust buiten spelen. De smalle straat, Oudhollandse gevels en ‘Delftse stoepen’ aan de voorzijde geeft jullie straat een gezellige aanblik. Je auto parkeer je op het openbare parkeerterrein aan de achterkant van je woning.

Iedereen een eigen plek

Bij binnenkomst in jullie huis valt de open keuken meteen op. Allerlei opstellingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld met een eiland waar je kunt ontbijten of waar je bijpraat met je familie tijdens het koken. De hoekhuizen hebben een extra keukenraam voor nog meer lichtinval. In de zithoek is plek genoeg om te relaxen met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Op tweede verdieping is alle ruimte om een vierde slaapkamer of een werkkamer te maken.
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Woningtype Mies

Woningtype Wim

Dit huis in de knusse dorpse stijl kun je op elke verdieping uitbouwen en inrichten zoals jullie zelf willen. In de brede open keuken zijn allerlei opstellingen mogelijk, bijvoorbeeld met een gezellig eiland. In de zithoek met uitzicht op de tuin is het vier seizoenen goed toeven. Hier kun je 1,2 of 2,4 meter uitbouwen. Bij mooi weer zet je de deur open en woon je buiten. Kies je voor een uitbouw met veel glas, dan geniet je ook op koude dagen van de tuin. Ook bijzonder is de hoekwoning met erker op het zuiden. Hier kan je de eettafel plaatsen in het volle licht, of een extra zithoekje maken in de zon.

Creëer je eigen plek

De eerste verdieping telt drie slaap­kamers. Hier kan je 1,2 meter uitbouwen voor extra grote kamers. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer of werkkamer gemaakt. Plaats je hier één of twee dakkapellen, dan kun je met deze verdieping werkelijk alle kanten op. Wat dacht je van een slaapkamer én een studeerhoek of hobbykamer?
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Woningtype Wim

Woningtype Jet

Deze woningen zijn nóg een slagje breder dan type Wim. Ook dit huis kun je helemaal passend maken voor jullie gezin. Met de brede open keuken kun je alle kanten op. Heb je altijd al een kookeiland gewild, waar familie en vrienden aanschuiven voor een praatje? Dat kan! De zithoek met uitzicht op de tuin is een fijne plek om te ontspannen. Hier kun je nog 1,2 of 2,4 meter uitbouwen, zodat er ruimte ontstaat voor de piano of een (huis)werkplek. Ook bijzonder is de hoekwoning met erker op het zuiden. Hier kan je de eettafel plaatsen in het volle licht, of een extra zithoekje maken in de ochtendzon.

Een eigen plek voor je kinderen

De eerste verdieping telt drie slaapkamers. Hier kun je 1,2 meter uitbouwen voor extra grote kamers. Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer en is er ruimte voor je wasmachine en droger. Plaats je één of twee dakkapellen op tweede verdieping, dan profiteer je van nog meer ruimte en dat is praktisch met opgroeiende kinderen.
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Woningtype Jet

Woningtype Teun

Deze geschakelde woningen zijn ideaal voor bijvoorbeeld stellen of als je een praktijk aan huis wilt. De benedenverdieping heeft een fijne woonkamer met een brede, open keuken. Via een tweede halletje loop je de gelijkvloerse badkamer en slaapkamer in. Hier kun je natuurlijk ook een hobbykamer, kantoor aan huis of praktijkruimte van maken. Bijzonder is de hoekwoning met erker. Hier kan je de eettafel plaatsen in het volle licht, of een extra zithoekje maken in de zon. Op de bovenverdieping kun je één grote of twee kleinere slaapkamers inrichten en eventueel een (extra) badkamer. Handig als je logees over de vloer hebt.

Aan het water

Vanuit de woonkamer kijk je heerlijk uit over de tuin en het water. Op mooie dagen installeren jullie je met een boek en een glas op de vlonder of in de hangstoel onder de optionele pergola. Je hebt geen achterpad en dat geeft een vrij en veilig gevoel. Ook in je zonnige voortuin is het goed toeven en maak je een praatje met je buren.
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Woningtype Teun

Woningtype Gijs

Dit gezellige huis in dorpse stijl biedt volop ruimte voor jullie gezin en alle vrijheid om de indeling te maken die bij jullie past. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een grote woonkamer met een gezellige woonkeuken. Hier kun je samen met familie en vrienden koken, lekker eten en goede gesprekken voeren. Een leuke optie is de erker aan de voorzijde, waardoor jullie woonkeuken net wat extra’s krijgt. De zithoek aan de tuinkant is groot en toch knus door de L-vorm van de woonkamer. Meer ruimte beneden is geen probleem: je kunt, naast de standaard uitbouw van 1,2 meter, nog eens 1,2 meter uitbouwen.

Werken en wonen op je eigen plek

Op de eerste verdieping vind je drie grote slaap­kamers en een flinke badkamer met standaard een tweede toilet en ligbad. Ook hier kun je 1,2 meter uitbouwen voor extra grote kamers. Op de tweede verdieping creëer je met een of twee dakkapellen een zee aan licht en ruimte. De vierde slaapkamer en/of een werkkamer is alvast voor je gemaakt.
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Woningtype Gijs

Woningtype Kees

Stap vanuit je achtertuin in een roeibootje en vaar eens het ‘wooneiland’ rond. In deze vrijstaande woning geniet je van ruimte, privacy en het buitenleven. Deze brede huizen hebben een grote woonkeuken en een lichte woonkamer. Een plek om in het weekend uitgebreid te koken, samen te eten en daarna gezellig bij elkaar te kruipen op de bank. Een leuke optie bij bnr. 33 en 38 is de erker aan de voorzijde, waardoor jullie woonkeuken net wat extra’s krijgt. En wil je nog meer ruimte, dan kun je aan de achterzijde over de gehele breedte nog eens 1,2 meter uitbouwen.

Volop ruimte boven

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De grote badkamer heeft standaard ligbad waar je uitgebreid in kunt badderen en een tweede toilet. Met de tweede verdieping kun je alle kanten op. Naast de vierde slaapkamer en een aparte ruimte voor je wasmachine en droger blijft er nog een grote ruimte over. Wordt het een werkplek, hobbykamer of logeerkamer?
De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - Woningtype Kees

De Nieuwe Buurt & Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Daarnaast kunt u ook de actuele ontwikkelingen van dit project op Facebook volgen. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw woonjuweel!

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

De Nieuwe Buurt te Hardinxveld-Giessendam - De Nieuwe Buurt & Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist