De Gulden Meesters te Schoonhoven - De Gulden Meesters te Schoonhoven

De Gulden Meesters te Schoonhoven

Kwaliteit en historie komen samen

Zeven grote Nederlandse meesters sierden ooit allemaal een guldenbiljet. Met de komst van de euro verdween dat eerbetoon, maar met de bouw van de wijk De Gulden Meesters in Schoonhoven kun jij zomaar de Trotse bewoner zijn van een Hals, Huygens of Spinoza.

Deze statige woningen zijn niet voor niets vernoemd naar de grootste meesters van Nederland. Schilders als Van Rijn en Hals, filosofen als Spinoza en Erasmus, de componist Sweelinck en de wetenschapper Huygens geven allemaal kleur aan de Nederlandse geschiedenis.

Zo rond de Gouden Eeuw maakten ze naam en daardoor sierden ze de guldenbiljetten. Vanaf nu geven ze vorm aan jouw thuis in deze gouden wijk!

Type Hals: Karakteristieke tweekapper

Deze riante twee-onder-een-kapwoningen met garage hebben lekkere ruime vertrekken en een diepe zonnige achtertuin. Het zijn heerlijke gezinshuizen met een karakteristieke kap op leuke plekken binnen de Gulden Meesters.

Prachtige woningen, in klassieke vorm ontworpen, maar met een modern en authentiek uiterlijk. Dit komt zeker door het gebruik van mooie materialen als hout en donkere kozijnen. Binnen lopen de vertrekken mooi in elkaar over en de grote ramen zorgen dat het licht overal kan spelen.

De woningen bieden je veel keuzevrijheid en mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de optionele achteruitbouw waardoor je de woonkamer ruimte geeft aan bijvoorbeeld een heerlijke loungebank. Lekker onderuit genieten van het zicht op je fraaie achtertuin.

De Gulden Meesters te Schoonhoven - Type Hals: Karakteristieke tweekapper

Type Van Rijn: Tweekappers met fraaie details

Woonbladen zorgen voor veel inspiratie. Zij geven je de antwoorden op je wensen en ideeën. Het kriebelt hierdoor om het liefst morgen creatief aan de slag te gaan voor je nieuwe woning. De twee-onder-een-kap-woningen Van Rijn geven je alle ruimte om je opgedane creativiteit en woonwensen tot uiting te brengen. Het type Van Rijn komt in verschillende vormen voor binnen de Gulden Meesters. Met stoere bruine- of rode baksteen of in contrastrijk 'zwart-wit'.

Dit wordt een stukje paradijs, waar stokrozen tegen de muur groeien. Dit zijn woningen met een authentieke look en een groot portie charme, woningen die met mooi weer tot leven komen, waar lekker wordt gekookt, getuinierd en geklust. De gezellige warme sfeer waar je zo van houdt komt helemaal uit in deze twee-onder-een-kapwoningen. Lekker cosi met authentieke charme.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
De Gulden Meesters te Schoonhoven - Type Van Rijn: Tweekappers met fraaie details

Type Sweelinck: Een klassieke villa

Zie je het al voor je? Op twee van de mooiste plekjes van de Gulden Meesters. Genieten van je rust en ruimte. Terwijl de kinderen buiten in de tuin aan het spelen zijn, ontvang je je gasten stijlvol in je riante woonkamer.

Dat krijg je als je kiest voor één van de twee vrijstaande villa's Sweelinck. Met een woonoppervlak van maar liefst 206m2. Door de ligging is het echt een uitgelezen plek om volop van de rust en kwaliteit van je woonomgeving te genieten. Een royale vrijstaande villa die gekenmerkt wordt door zijn mooie kapvormen, de kleurcombinatie, raamroedes en zijn klassieke schoorsteen.

De woonkamer kijkt uit op de straat en is optioneel te voorzien van een sfeervolle haard. Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. De tweede verdieping is uit te breiden met nog eens twee extra kamers. Wonen in de Gulden Meesters, een logische keuze.

De Gulden Meesters te Schoonhoven - Type Sweelinck: Een klassieke villa

Type Huygens: Rustieke twee-onder-een-kap

Dromen over een rietgedekte woning doe je al jaren. Je bent fan van de gezellige stad Schoonhoven met haar gezellige winkels en terrassen. Een plek waar geleefd wordt en waar je heerlijke restaurants vindt. Niet ver hier vandaan staat, op fietsafstand, deze twee-onder-een-kap rietgedekte woningen. Deze woningen zijn zonder meer blikvangers binnen de Gulden Meesters.

De benedenverdieping is te verdelen in twee helften; aan de tuinzijde de grote leefkeuken en aan de andere zijde de leefruimte. Een heerlijke zitbank met een eventuele open haard maakt het plaatje compleet. Een plek waar je zintuigen gestimuleerd worden om een heerlijke woonstemming te creëren. Een plek om te blijven, waar de kinderen ruimte hebben om te spelen en op te groeien. Sfeervol, leefbaar en duurzaam. Hier kom je lekker tot rust en geniet je van wat de regio je te bieden heeft.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
De Gulden Meesters te Schoonhoven - Type Huygens: Rustieke twee-onder-een-kap

Type Erasmus: Authentiek en exclusief, met riet of pannen

Spreekt vrijstaand wonen in een oer-Hollandse rustieke omgeving je aan? Dan is woningtype Erasmus met zijn authentieke rieten dak wellicht de villa van jouw dromen. Van type Erasmus met rieten dak zijn 2 kleurvarianten mogelijk: Metselwerk in rode of witte uitvoering.

Deze exclusieve vrijstaande woning heeft 2 woonlagen met 3 slaapkamers op de verdieping. De woning wordt standaard met luxe keuken en sanitair opgeleverd. Parkeren doe je op eigen terrein. Er is een vrijstaande houten garage in de sfeer van de villa en een opstelplaats voor 2 auto's.

De Gulden Meesters te Schoonhoven - Type Erasmus: Authentiek en exclusief, met riet of pannen

Type De Ruyter: Charmante twee-onder-een-kap

Het is vooral de heerlijke ruimte die deze woningen kenmerkt, hier woon je heerlijk met je hele gezin. Waar je je familie en vrienden ontvangt en waar je heerlijk kunt ontspannen.

Ook in hun uitstraling zijn het bijzondere woningen. Door gebruik te maken van verschillende materialen en kleurstellingen, de raampartijen met roedes en de grote overstekken, krijgen deze woningen een individueel karakter mee. De twee-onder-een-kapwoningen hebben de kenmerken van de populaire jaren '30 stijl en zijn ruim van opzet. Ook staan ze op royale kavels en hebben een minimaal woonoppervlakte van 143 m2.

De combinatie van statige vormgeving en warme materialen maakt dat je woning er uitspringt. Wonen in de Gulden Meesters, een logische keuze.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
De Gulden Meesters te Schoonhoven - Type De Ruyter: Charmante twee-onder-een-kap

De Gulden Meesters & Middelkoop

Wilt u meer informatie over dit project en over onze betrokkenheid? Kijk dan eens op de website van de projectontwikkelaar. Samen zorgen wij voor de realisatie van uw keuken in uw nieuwe droomwoning.

Middelkoop wil graag betrokken worden bij de inrichting van uw gehele huis. Hieronder zetten we onze mogelijkheden op een rij:

De Gulden Meesters te Schoonhoven - De Gulden Meesters & Middelkoop

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist