Parallel keukens

Afgekeken van professionals

De parallelle keuken wordt vaak gebruikt door professionele chef-koks (en dus ook door de culinaire hobbyisten) vanwege de optimale bewegingsvrijheid en werkruimten.
De parallel keuken kent langs beide zijden werkruimte, waardoor eten (voor-)bereiden met meerdere personen ook mogelijk is. 

Houdt rekening met loopruimte

Bij een parallel keuken moet u rekening houden met de loopruimte: tussen de twee tegenover elkaar liggende werkbladen heeft u minimaal 120 centimeter nodig om veilig en eenvoudig de tegenovergelegen keukenkastjes en ladeblokken tegelijkertijd te kunnen openen.
Als u kiest voor een eettafel in uw parallel keuken, zorg dan voor minimaal 90 centimeter tussen keukenkastjes en eettafel. Zo kunt u gemakkelijk langslopen en voorkomt u dat kastjes of vaatwasser niet optimaal geopend kunnen worden.

Tip van Middelkoop:

Plaats koken en spoelen aan één werkzijde, waardoor onveilige situaties voorkomen worden en morsen op de vloer beperkt blijft. Wilt u ook zo’n professionele parallel keuken? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Middelkoop heeft opnieuw onze verwachtingen waar gemaakt!”

'Middelkoop heeft opnieuw onze verwachtingen waar gemaakt!'

Familie Van der Schaft
Culemborg
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist