Onze missie

Compleet...

Middelkoop levert en monteert de complete basisinrichting van uw woning. Met compleet bedoelen wij de keuken, badkamer, vloeren en maatwerk inloopkasten.

Voor elke stijl en voor ieder budget een nieuwe inrichting van keuken, badkamer en interieur. Dit alles onder één dak van onze 3500m
2 grote showroom.

... persoonlijk

Behalve “compleet” staat ook “persoonlijk” bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijk in de omgang. Wij luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies.

We zoeken met u naar de mooiste invulling, in plaats van een standaard oplossing. U bent bij ons geen nummer maar een persoon met wensen en voorkeuren.

Afspraak is afspraak

Persoonlijk in onze service: afspraak is afspraak. U weet altijd waar u aan toe bent, geen onverwachte tegenvallers of onduidelijkheden.

Zelfs als de producten geleverd en gemonteerd zijn, zorgt  Middelkoop voor de correcte afhandeling van eventuele vragen of opmerkingen.

Onze staat van dienst bewijzen we al sinds 1933: Middelkoop is compleet, persoonlijk en handelt conform gezonde Hollandse normen en waarden als: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist