Onze garantie

Uw tevredenheid staat altijd op nummer één

De vraag naar garantie begint altijd bij een probleem. Een apparaat werkt niet meer, er is iets gebroken of gescheurd. Onze eerste zorg is dat uw probleem wordt opgelost. En dát wij die gaan oplossen: dat is onze garantie. Vul hier uw serviceaanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Defect apparaat

Wanneer het een defect apparaat betreft is het verstandiger om bij alles over apparatuur te kijken. Elke fabrikant heeft zijn eigen servicedienst. Het is sneller als u zelf contact opneemt met de juiste fabrikant en zelf een afspraak maakt. Wanneer dit niet lukt of er zijn problemen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wettelijke garantie

Een keuken is een complex product. Vaak heb je te maken met allerlei verschillende leveranciers, verschillende producten en verschillende garantietermijnen. Onze prioriteit is dat uw probleem wordt opgelost. Dat gaat altijd voor. Vervolgens zullen wij voor u uitzoeken of er nog garantie zit op uw product en wat de financiële gevolgen zijn. Uiteraard zal dit geheel in overleg met u gebeuren.

 

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist