Keukenmontage

U ontzorgen is onze prioriteit

De montage van de keuken blijft voor veel mensen toch wel spannend. Eindelijk ga je je grote aankoop in werkelijkheid zien. Na een lange voorbereiding en weken van wachten gaat het dan toch eindelijk beginnen: de montage.

Wat vinden wij het belangrijkst dat uw moet weten? Wij willen dat u een tevreden klant bent. Hiervoor stellen wij alles in het werk en hier kunt u ons altijd op aanspreken. Uiteraard bent u dit niet zomaar. Achter de schermen gaat hier al heel veel werk aan vooraf. Van het inplannen van een monteur die bij u past tot het tijdig bezorgen van uw keuken.

De montage van de keukens doen wij niet zelf. Het monteren van een keuken is een vak apart. Wij werken samen met verschillende bedrijven en ZZP'ers. Het zijn allemaal verschillende mensen met elk hun eigen specialiteiten. Vraag bij uw adviseur welke monteur het beste bij u past. Wij staan altijd garant voor de uiteindelijke oplevering. Bij klachten of vragen kunt u bij ons terecht en wij zullen altijd ons uiterste best doen om dit voor u op te lossen. 

Kortom, wij streven altijd naar maximale klanttevredenheid. Schroom dus niet om voor wat dan ook contact met ons op te nemen. Elke klacht, hoe klein ook, zullen wij serieus nemen en daar naar ook handelen.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist