Keukendetaillist van het Jaar

Gedurende geheel 2013 mochten wij ons ‘beste keukenzaak van het jaar 2012’ noemen. Deze landelijke titel  is dé vakprijs in onze branche en wordt uitgereikt door het gerenommeerde vakblad Keuken & -Interieur Magazine.

Wat betekent deze titel?

Gedurende het jaar kan door branchegenoten en consumenten gestemd worden voor de diverse keukenzaken in Nederland. Dit resulteert in een top 3 keukenspeciaal zaken, die bezocht worden door de vakjury. De jury beoordeeld op:

- Klantvriendelijkheid;
- Service en nazorg;
- Uitgebreid woonconcept;
- Kwaliteit van de keukens;
- Kwaliteit van de installatie;
- Faciliteiten zoals de showroom.

‘Durven investeren in de klant’

Bij de bekendmaking van de Keukendetaillist van het Jaar 2012, werd in het juryrapport aangegeven dat Middelkoop Culemborg extra investeert in gastvrijheid – zowel online als offline – waardoor website en showroom bijzonder representatief zijn.

Extra nadruk werd gelegd op de aanpak waar Middelkoop Culemborg voor “staat”: een continue innoverend, klantgericht familiebedrijf dat haar klanten recht in de ogen wil kunnen kijken. Compleet en persoonlijk!

Keukendetaillist 2012

Reactie van Hans Middelkoop

Allereerst willen wij iedereen die zijn stem heeft uitgebracht bedanken. Het was een spannende strijd tot op het laatste moment. Wij zijn erg blij dat ons harde werk wordt erkend met de mooie onderscheiding “Keukendetaillist van het jaar”.

Het moment dat onze naam op het scherm verscheen met de titel “Beste Keukendetaillist van het jaar 2012” is een moment waar we jaren naartoe hebben geleefd en dat ik altijd zal blijven koesteren. Het was een moment waarop ik mij echt trots voelde.
Trots op het team waarmee ik dagelijks mag werken, trots op de leveranciers die ons ondersteunen en trots op de voorgaande generaties die een sterke basis hebben achtergelaten. Zonder hen was het behalen van deze titel niet mogelijk.

Tijdens de uitreiking werd prachtig benadrukt waar wij voor staan. Een continu innoverend, klantgericht familiebedrijf dat haar klanten recht in de ogen wil kunnen kijken.
Met deze filosofie als uitgangspunt zullen wij de titel “Keukendetaillist van het jaar 2012” ook de komende jaren waar blijven maken.

Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel in de showroom.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist