Middelkoop Culemborg

"Wij willen u ook ná de aankoop recht in de ogen kunnen kijken"

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis in een vogelvlucht
 Over ons - Onze geschiedenis

Onze missie

"Wij willen u ook ná de aankoop recht in de ogen kunnen kijken"
 Over ons - Onze missie

Onze visie op duurzaamheid

MVO bij Middelkoop Culemborg
 Over ons - Onze visie op duurzaamheid

Ons personeel

Een hecht en een trouw team
 Over ons - Ons personeel

Keukenmontage

U ontzorgen is onze prioriteit
 Over ons - Keukenmontage

Onze garantie

Uw tevredenheid staat altijd op nummer één
 Over ons - Onze garantie

Wij zijn een 5-sterrenspecialist!

'Samen zorgen wij voor een fijne aankoopbeleving!'
 Over ons - Wij zijn een 5-sterrenspecialist!

Betalen na levering

Omdat wij in u en in onszelf geloven
 Over ons - Betalen na levering

Keukendetaillist van het Jaar

De vakprijs in onze branche
 Over ons - Keukendetaillist van het Jaar

Voordelen van Middelkoop

  • Garantie op gedegen betrouwbaarheid: In 2013 mochten wij ons 80-jarig jubileum vieren én ontvingen wij het landelijk predicaat “Keukendetaillist van het Jaar”. Dat zijn niet alleen feestelijke feiten, maar vooral een garantie voor onze klanten en bezoekers dat men te maken heeft met een gedegen, onderscheidend en betrouwbaar bedrijf.
  • Hollandse normen en waarden: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en ‘afspraak is afspraak’ dus geen ‘gezeur’ achteraf.
  • Geen aanbetaling: Wij geloven in 'wie goed doet, goed ontmoet'. Wij zijn er trots op dat onze klanten geen aanbetaling hoeven doen, maar gewoon betalen na afronding van de opdracht.
  • 3500m2 koken, wonen, beleven en genieten: In de 3500m2 grote showroom staan onze keukens en badkamers compleet ingericht opgesteld, waardoor woonstijl en -sfeer direct ‘voelbaar’ is. Verschillende woonstijlen zijn zeer goed vertegenwoordigd in onze showroom waar koken, wonen en genieten voorop staat.
  • Alles onder één dak: Keuken, badkamer, vloer, zonwering of inbouwkasten nodig in uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, bij het plaatsen én bij het afwerken. Wij verzorgen het complete traject rondom uw aankoop, ‘ontzorgen’ noemen wij dat, want wij hebben alles onder één dak en u heeft er geen omkijken naar.
  • Eigen personeel voor inmeten en montage: wij nemen graag verantwoordelijkheid voor het gehele aankoopproces. Daar hoort ook het inmeten en monteren bij, zodat we altijd goed zicht houden op de uitvoering van de werkzaamheden en het hoog houden van onze naam.
  • Woonstijlen en leeftrends: landelijk of modern? Creatief en natuurlijk of liever functioneel en exclusief? Of spreekt "tijdloos" en "praktisch meer aan? Bij Middelkoop zijn diverse woonstijlen vertegenwoordigd en zijn leeftrends gevisualiseerd.
  • Ligging en bereikbaarheid: Middelkoop Culemborg is zeer centraal gelegen in Nederland - vlak aan de kruising A2/A15 – met ruime gratis parkeergelegenheid, waardoor u in alle rust inspiratie kunt opdoen in onze showroom.
  • Familiebedrijf sinds 1933!

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist