Moderne hoekkeuken

De meest verkochte opstelling in een ruimtelijk jasje

Een hoekkeuken is een van de meest verkocht keukenopstellingen in Nederland. Veel mensen kiezen niet alleen een moderne hoekkeuken voor zijn praktische eigenschappen. Maar ook omdat je veel bewegingsvrijheid hebt en het rust en ruimtelijkheid creëert.

Laat u zich hier inspireren door onze showroomkeukens en de keukens die wij bij klanten hebben geplaatst. Onze ervaring is dat u meestal niet ziet wat u precies zoekt. Daarom is ons motto ook 'compleet persoonlijk'. Neem gerust contact op zodat wij samen uw droomkeuken kunnen realiseren.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Het was 5 weken afzien, maar het resultaat is er zeker!”

'Vrienden van ons hebben al 2 keer een keuken gekocht bij Middelkoop Culemborg. Zij zijn daar erg tevreden over en op advies van hen hebben wij de showroom bezocht. Daarna zijn we nog naar een andere zaak gegaan, maar zijn toch teruggekomen bij Middelkoop'

Familie Wielings
Werkhoven
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Eigenschappen van de moderne hoekkeuken

De moderne hoekkeuken wordt niet alleen gekozen vanwege de praktisch opstelling in veel ruimtes. Hij geeft ook veel bewegingsvrijheid en het oogt heel ruimtelijk. Om dit effect te behouden dient u wel enkele 'spelregels' in acht te nemen.

Allereerst is het van belang om te kiezen voor een strakke kleur. Vaak zijn dit tinten die van wit via grijs naar zwart lopen. Dit is prachtig te combineren met bijvoorbeeld hout maar een felle contrastkleur is ook een fantastische keuze. Vervolgens moet je het lijnenspel niet te veel onderbreken door allerlei accessoires. Berg deze op achter de deuren of in de lades.

Mocht u niet zo gecharmeerd zijn van bovenkasten maar wel de ruimte nodig hebben? Overweeg dan eens enkele hoge kasten. Onze ervaring is dat veel klanten op deze manier genoeg opbergruimte hebben en wel kunnen genieten van een keuken zonder bovenkasten.

Moderne hoekkeuken - Eigenschappen van de moderne hoekkeuken

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist