Siemens iQ700 varioSpeed

Maak kennis met perfecte inbouwdesign

 

Stijlvol, snel en gemakkelijk te bedienen: alle inbouwapparatuur van de Siemens iQ700 serie kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. Het moderne design laat niemand onbewogen, ongeacht of ze alleen of samen worden geïnstalleerd. Met de nieuwe varioSpeed functie wordt uw gerecht perfect bereid in de helft van de normale baktijd. Tegelijkertijd biedt het grote TFT-display een heldere weergave en meer gebruiksgemak, waardoor u meer tijd overhoudt voor de dingen die voor u het belangrijkst zijn.

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

varioSpeed

Twee keer zo snel bij gecombineerd gebruik: de ingebouwde magnetron vult de traditionele bereidingswijzen van de oven aan en verkort indien nodig de baktijd van uw gerecht – met hetzelfde perfecte resultaat dat u gewend bent. Uw gerechten worden maximaal 50 %* sneller bereid dan normaal, zonder verlies van de smaak. Hierdoor houdt u tijd over, die u kunt besteden aan andere dingen.

pulseSteam

Verschillende verwarmingstechnieken kunnen met elkaar gecombineerd worden, zodat de gerechten flexibel en betrouwbaar worden bereid. En dankzij varioSpeed kunt u dit doen zonder verlies van de smaak - terwijl het wel tot 50% van de baktijd vermindert.

bakingSensor

Dankzij de innovatieve sensortechnologie, wordt het kookproces automatisch geregeld. De bakingSensor meet de luchtvochtigheid in de oven, zodat de Siemens oven zelf signaleert wanneer het gerecht klaar is.

Siemens iQ700 varioSpeed - varioSpeed

TFT-Touchdisplay

Met het TFT-Touchdisplay en TFT-TouchdisplayPlus kunt u het apparaat en zijn unieke functies snel en eenvoudig bedienen – door de combinatie van moderne displaykenmerken en intuïtieve menunavigatie. Het is de nieuwe standaard op gebied van gebruiksvriendelijkheid en technologie. Elk programma kan gemakkelijk geselecteerd worden en alle informatie is in een oogopslag zichtbaar.

activeClean

De Siemens oven reinigt zichzelf intensief met activeClean®. Het apparaat wordt dan op zeer hoge temperatuur verhit, waardoor etensresten tot as verbrand worden, die kunt u vervolgens moeiteloos opvegen met een vochtig doekje. Dit proces wordt pyrolyse genoemd en is de makkelijkste en efficiëntste manier om de binnenkant van uw oven volledig te reinigen. Dankzij de speciale coating kunnen de telescooprails, de bakblikken, roosters en braadsledes tegelijkertijd gereinigd worden.

Siemens iQ700 varioSpeed - TFT-Touchdisplay

cookControl Plus

Het was nog nooit zo gemakkelijk om uw gerechten altijd op de beste manier te bereiden. U hoeft alleen het soort gerecht en het gewicht hiervan te selecteren en de Siemens oven doet de rest.

multiLED-verlichting

Met innovatieve LED’s aan de zijkanten van de ovenruimte, worden uw gerechten altijd perfect verlicht, ongeacht het inschuifniveau en hoeveel niveaus tegelijk worden gebruikt.

coolStart

Met de coolStart-functie hoeft u uw oven nooit meer voor te verwarmen. Met dit slimme verwarmingssysteem bereidt u snel bevroren producten in de tijd zoals op de verpakking is aangegeven. Zónder voorverwarmen.

 

Siemens iQ700 varioSpeed - cookControl Plus

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist