AEG Stoomovens

Stoomovens voor iedereen

 

AEG heeft op dit moment een serieuze collectie stoomovens op de markt. Iedereen die een keuken wil kopen kan terecht bij AEG voor een van de vier stoomovens. Van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid; voor ieder segment probeert AEG een stoomoven te hebben. Hieronder zetten wij de specificaties van de vier verschillende stoomovens op een rij.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

 • Keuken, badkamer en interieur op één adres
 • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
 • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding
 • Geen aanbetaling

AEG PlusSteam

Voor een klein bedrag extra krijgt u de multifunctionele oven van AEG met stoom: de PlusSteam. Hierdoor kan je voor 30 minuten met 25% stoom bakken. Vlees wordt zo krokanter en malser en brood krijgt een mooiere textuur. Naast deze voordelen hebben we nog enkele andere voordelen op een rij gezet:

 • Pyroluxe®Plus: door de oven te verwarmen tot 500°C verbranden alle resten en is de as daarna eenvoudig te verwijderen met een doekje
 • ThermiC°Air: de oven beschikt over een nieuw convectiesysteem. Hierdoor circuleert de lucht gelijkmatiger door de oven. Zo kan de bereidingstemperatuur met 20% omlaag.
 • OptiSight™-timerdisplay: Dit display biedt u de volledige controle over de bereiding van het gerecht. Ook kunt u vooruit plannen door de oven op een bepaald tijdstip in- of uit te schakelen.
 • IsoFront® Top-deur: door deze deur blijft de warmte in de oven en blijft de buitenkant relatief koel. Tijdens het bakken wordt de deur maximaal 20°C warmer en tijdens het reinigen maximaal 70°C
Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
AEG Stoomovens - AEG PlusSteam

AEG Thermic Steam

De Thermic Steam kan niet alleen de gehele tijd met 25% stoom bakken. Met behulp van de optionele steamkit is het ook mogelijk om met 100% stoom te bakken. Naast de voordelen van de PlusSteam beschikt het nog over verdere kwaliteiten:

 • Kerntemperatuursensor: dankzij de kerntemperatuursensor van deze oven kunt u het bereidingsproces in het midden van uw gerecht nauwkeurig in de gaten houden. En als uw gerecht gaar is, schakelt de oven uit. Zo krijgt u altijd weer perfecte resultaten.
 • Maxi-Tray™: Minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De Maxi-Tray™ is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor u grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.

AEG ProCombi

Deze stoomoven biedt u de mogelijkheid om zelfs zonder steamkit te beschikken over drie verschillende opties. U kunt bakken met 25%, 50% of 100% stoom.

 • VarioGuide-functie: De unieke VarioGuide-functie die u kunt inschakelen via het kleurendisplay met touch-bediening, biedt toegang tot een groot aantal inspirerende recepten. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, stelt de oven automatisch de juiste verwarmingsmodus, bereidingstijd en temperatuur in. Wacht op de resultaten of pas de instellingen handmatig naar eigen voorkeur aan.
 • SoftMotion™-technologie: Een topproduct moet er niet alleen zo uitzien, het moet ook zo aanvoelen bij elk gebruik. In deze oven zorgt de SoftMotion™-technologie er voor dat de deur altijd zacht en stil sluit, zodat u elke keer opnieuw de topkwaliteit en hoogwaardige afwerking van uw oven ervaart
 • LCD touch-display: Met het grote LCD touch-display zijn de bereidingstijd, ovenfunctie en temperatuur binnen handbereik, en heeft u snelle toegang tot 75 voorgeprogrammeerde recepten.
Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
AEG Stoomovens - AEG ProCombi

AEG ProCombi Plus

Met stoomkoken behoudt u de beste en meest volledige smaak van etenswaren. De geavanceerde vochtigheidssensor en het FullTaste-stoomsysteem in deze multifunctionele ProCombi® Plus oven zorgen voor precies de juiste hoeveelheid stoom voor elk gerecht. Voor de beste smaak en textuur worden de temperatuur en het vochtigheidsniveau automatisch aangepast aan het soort eten dat u aan het koken bent.

 • SousVide-techniek: eten dat wordt bereid met de vacuüm SousVide-techniek met lagere temperaturen smaakt beter en is gezonder. U kunt volledig puur koken en alle aroma's, smaak en voedingsmiddelen vacuüm insluiten en daarna zacht stomen om heerlijke gerechten te koken.
 • ProSight Plus: deze oven combineert een groot LCD-tekstdisplay met aanraakbediening om u een geavanceerde gebruikersinterface - ProSight Plus - te bieden. Het display toont de bereidingsstand, tijd, temperatuur en voortgang. Het brengt u onmiddellijk naar de helpfuncties, plus 100 voorgeprogrammeerde recepten en de mogelijkheid om uw favorieten op te slaan.

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist