Luxe keukens

Geheel naar uw wensen ontspannen genieten

Op zoek naar luxe..

U bent op zoek naar een luxe keuken. Maar waar bent u dan naar op zoek? Wij verbazen er ons telkens weer over dat mensen zulke verschillende ideeën hierover hebben. Daarom zetten wij hieronder enkele interpretaties van een luxe keuken uiteen. Hierdoor kunt u het meer helder krijgen voor uzelf wat u zelf eigenlijk zoekt.

...naar jouw gevoel van luxe

Toch hebben alle luxe keukens een gemeenschappelijke deler. Wanneer je je in zo'n keuken bevindt zal het iedere keer opnieuw dat warme weldadige gevoel van luxe opleveren. Je komt binnen en je bent thuis. Dit is jouw plaats waar je kunt genieten en ontspannen op jouw manier. Samen met jou of jullie gaan wij op zoek naar hoe we dit gevoel kunnen realiseren in jouw badkamer.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“We hebben verschillende keukenzaken bezocht, maar uiteindelijk viel onze keus toch op Middelkoop. ”

Het mooie ontwerp wat de adviseur voor ons maakte, samen met een goede prijs en het feit dat de keuken tijdens de bouw geplaatst zou worden, waren voor ons doorslaggevend om voor hen te kiezen.

Familie Huijsmans
Hoeven
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Luxe apparatuur

Tussen twee ovens kan een wereld van verschil zitten. Niet alleen is het vaak eenvoudig te zien maar je merkt het ook wanneer je er mee werkt. Luxe ovens maken gebruik van betere materialen, er is veel meer aandacht voor het ontwerp zodat alles gemakkelijker werkt. Maar natuurlijk is er ook veel meer mee mogelijk. Verschillende programma's voor allerlei verschillende manieren om uw favoriete gerechten te bereiden.

Veel verschillende apparaten

De ontwikkelingen die professionele keukens hebben doorgemaakt op het gebied van techniek zie je nu langzaam maar zeker ook door dringen in de woonhuizen. Wanneer er thuis wordt gekookt maakt men steeds meer gebruik van professionele technieken. Een luxe keuken bevat dan ook allerlei verschillende apparaten die aansluiten bij uw manier van koken. Van warmhoudlades voor uw borden tot een uitgebreide stoomoven. In een luxe keuken zijn de mogelijkheden groot.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Luxe keukens - Luxe apparatuur

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Bent u iemand die kan genieten van een prachtige plaat marmer, van massieve handgeschilderde eikenhouten kastdeuren? In een luxe keuken is er alle ruimte voor het gebruik van dergelijke materialen. In onze showroom kunnen wij diverse voorbeelden laten zien. Deze exclusiviteit op het gebied van materialen kan zover gaan als u zelf wilt.

Exclusiviteit op elk gebied

In uw luxe keuken kunt u op elk onderdeel een stap verder gaan dan dat gebruikelijk is. Handgrepen die met de hand gesmeed zijn, wanden van marmer of exclusieve behangsoorten. Wanneer u in dergelijke geïnteresseerd bent werken wij graag samen met interieurarchitecten van bijvoorbeeld LOFT of The Home Factory.

Luxe keukens - Kwalitatief hoogwaardige materialen

Een luxe keuken ontwerpen

Het ontwerpen van een luxe keuken is niet eenvoudig. De ruimte volledig tot zijn recht laten komen, je keuken aan laten sluiten op de rest van je interieur, de bouwstijl van je woning en de omgeving. Het zijn allemaal elementen die meegenomen worden tijdens het ontwerpen van je luxe keuken. Onze adviseurs denken hier samen met u over na. Veel van onze klanten hebben juist deze meerwaarde ervaren: de compleet persoonlijke benadering van Middelkoop zorgt voor een compleet persoonlijke keuken.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Luxe keukens - Een luxe keuken ontwerpen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist