Landelijke keukens met kookeiland

Eiland of kookeiland?

Een kookeiland in je landelijke keuken is een fantastisch idee! Maar wilt ook daadwerkelijk een kookeiland? De eerste vraag die u zich moet afvragen is of wilt koken op het eiland of spoelen. Of natuurlijk geen van beide, dat kan natuurlijk ook. Wanneer u zichzelf al ziet koken terwijl uw gezinsleden of gasten lekker aan de bar genieten van een drankje is het kookeiland de juiste keuze!

Een landelijke kookeiland

Het uiterlijk van uw landelijke keuken is veel meer dan de keuze voor bepaalde kleuren, materialen en vormen. Het is ook kiezen voor een bepaalde sfeer, een bepaald gevoel wat het direct opwekt. Een sfeer van warmte en gezelligheid, van lange avonden en goede gesprekken. En juist met een kookeiland zit de sfeer er aan het begin van de avond al in. Het lange genieten kan beginnen.

Veel overzicht tijdens het koken

Steeds meer huizen en appartementen beschikken over een open keuken. Een duidelijk onderscheid tussen de keuken en de woonkamer is er niet meer. Ze lopen steeds meer vloeiend in elkaar over. Tijdens het koken heeft u nu heerlijk het overzicht. Vanaf het kookeiland kijkt u zo uw woonkamer in. En met de keuken in de landelijke stijl maakt uw van de inrichting één mooi geheel.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Wat wij erg op prijs stelden, was dat onze adviseur goed met ons mee dacht.”

‘Toen wij dit grachtenpand in Utrecht zagen, werden wij op slag verliefd op het huis,’ vertelt mevrouw Hendriks. ‘Maar, we wisten ook meteen dat we flink wilden gaan verbouwen.

Familie Hendriks
Utrecht
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist