Landelijke hoekkeuken

Functioneel en helemaal in uw stijl

Is de ruimte voor uw keuken het meest geschikt voor een hoekkeuken. En past de landelijke stijl het best bij u? Kijk dan eens rond bij de voorbeelden die wij hebben van een landelijke hoekkeuken. Klanten gaan samen met onze adviseurs op zoek naar de keuken die het best bij hen past. Het resultaat is iedere keer weer een unieke keuken waar wij samen met de klant trots op zijn.

Landelijk in een hoekkeuken? Waar let je op?

Naast de gebruikelijke keuzes voor fronten met een landelijke uitstraling, bijpassende grepen en een natuurlijke werkblad zijn er ook zaken die minder voor de hand liggen. Denk bijvoorbeeld eens na over de positie van het fornuis. In een landelijke keuken mag deze zeker in het middelpunt van de belangstelling staan. Probeer daarnaast ook indien mogelijk een hoekje in de keuken te creëren waar je kunt zitten. Juist het samen kunnen zijn tijdens het koken is belangrijk. En als laatste: ga op zoek naar mooie passende accessoires. Hiermee kun je je keuken maken of breken!

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Het ontwerp gaf ons een wauw-gevoel”

‘Wij zelf hadden geen ervaring met Middelkoop Culemborg. Een zoon van ons en meerdere familieleden hebben in het verleden een keuken bij hen aangeschaft. Op advies van onze familie, die vol lof zijn over Middelkoop, hebben we de showroom bezocht.'

Familie Oostrom
Houten
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist