Landelijke eiland keukens

Sfeervol samenzijn in landelijke stijl

Gezelligheid door je eiland

Juist een eiland past helemaal in een landelijke keuken. Natuurlijk past het niet altijd maar het versterkt wel het gevoel wat bij een landelijke keuken hoort. Gezelligheid, samen zijn, een warme sfeer. Deze dingen passen helemaal in een landelijke eiland keuken. Juist rond een eiland gaat dit bijna als vanzelf.

Wanneer er gekookt wordt is er ruimte voor anderen om er gezellig bij te zitten. Tijdens het ontbijt is er voor ieder gezinslid plaats om zijn eigen ontbijt te nuttigen.

Prettig koken in een landelijk sfeer

Niet alleen nodigt een landelijke eiland keuken uit tot gezelligheid, het biedt ook ruime oppervlaktes om te werken en opbergruimte. Doordat je zowel voor als achter je werk- en opbergruimte hebt is het een heel prettige ervaring om in een eilandkeuken te koken. De landelijke sfeer en de personen maken dat je iedere dag weer opnieuw kunt genieten van je landelijke eiland keuken.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Wat wij erg op prijs stelden, was dat onze adviseur goed met ons mee dacht.”

‘Toen wij dit grachtenpand in Utrecht zagen, werden wij op slag verliefd op het huis,’ vertelt mevrouw Hendriks. ‘Maar, we wisten ook meteen dat we flink wilden gaan verbouwen.

Familie Hendriks
Utrecht
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist