Landelijke U-keukens

Veel ruimte en kookplezier in landelijke sferen

Een landelijke U-keuken is een keuken die u zeer veel ruimte, werkplezier en sfeer geeft. Allereerst gaat u natuurlijk voor de landelijke sfeer. U houdt van natuurlijke materialen en landelijke kleuren.

Bijpassende decoraties

Een landelijke keuken kan niet zonder decoraties. Bijvoorbeeld een mooie verweerde snijplank van hout, wat aardewerken potten en een passende vloer om het af te maken. Denk bijvoorbeeld aan een een prachtig visgraat parket of een landelijke tegelvloer. Deze zaken passen in elke landelijke keuken

Juist in de landelijke U-keuken is er vaak ruimte om een prachtige landelijk tafel te plaatsen in het midden van de keuken, waar zoals vroeger het familieleven zich afspeelde.

Veel ruimte, veel kookgemak

Een landelijke U-keuken heeft veel ruimte. Er is veel ruimte voor werkblad, keukenkastjes en -laden. Juist deze opstelling zorgt voor veel plezier bij mensen die graag in de keuken staan. Denk samen met een adviseur na over de beste looproutes en de meest optimale indeling. Op deze manier kunt u zowel optimaal van de sfeer als van het kookgemak genieten.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Middelkoop heeft alles netjes voor ons geregeld.”

'Wat we vooral belangrijk vonden, was een keuken met uitstraling. Nu we voor ons nieuwe huis toch een nieuwe keuken moesten laten plaatsen, wilden we graag een mooie landelijke keuken. Zoals in een magazine.'

Familie de Bruin
Geldermalsen
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist