loading_nice

L keukens

Al tientallen jaren populair

De L-vorm keuken of hoekkeuken is één van de meest voorkomende keukens in Nederland en kwam in de jaren ’60-’70 in de mode als reactie op de kleine keukentjes van voor die tijd.
Woningen werden groter en er kwam meer keukenruimte beschikbaar. De extra werkbladruimte en de korte afstanden – en daarmee de functionaliteit – maken dat de L vorm keuken nog steeds erg populair is.
Waar vroeger de verloren ruimte in de hoeken nog wel eens als nadeel werd gezien, zijn tegenwoordig slimme oplossingen en systemen beschikbaar om ook de hoek optimaal te benutten.

Meer ruimte, meer zicht

Een ander groot voordeel is dat een L vorm- of hoekkeuken minder ruimte inneemt dan een rechte keuken met een kookeiland. Een hoekkeuken is dus een ideaal formaat voor een kleinere ruimte.
In het geval van een L vorm of hoekkeuken zijn bovenkasten niet altijd nodig, er is misschien al voldoende bergruimte in de onderkasten. Dit bespaart u geld, maakt een ruimte minder druk en maakt deze vorm keuken ideaal als u vrij uitzicht, bijvoorbeeld naar buiten, wilt hebben.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden voor uw L vorm keuken? Maak een afspraak!

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Middelkoop heeft verstand van zaken!”

'Nadat we bij Middelkoop in de showroom hadden gekeken, sprak ons een samenwerking met hen wel aan voor het aanschaffen van onze nieuwe keuken. Ze hebben verstand van zaken en je wordt er professioneel geholpen.'

Familie Muije
Veenendaal
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist