loading_nice
Familie Verhallen - Spruijt - Familie Verhallen - Spruijt Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Familie Verhallen - Spruijt

"De adviseur die ons hielp, snapte direct wat we voor ogen hadden. "

Familie Verhallen - Spruijt

Strakke witte keuken in Culemborg

‘Doordat Middelkoop Culemborg in onze woonplaats is gevestigd, weten wij al een tijdje van hun bestaan af. Toen wij een keuken nodig hadden, zijn we eerst bij verschillende andere keukenzaken geweest om ideeën op te doen. Kennissen van ons hadden ons er op geattendeerd dat wanneer je een keuken bij Middelkoop koopt, je weet dat het goed komt, ook als er problemen op doen. Dus na het bezoeken van de andere keukenzaken, zijn we toch ook nog even 'gauw' bij Middelkoop binnengelopen.

De adviseur die ons hielp, snapte direct wat we voor ogen hadden. We merkten al gauw dat er bij Middelkoop wordt uitgegaan van het idee dat alles mogelijk is in plaats van dat iets niet kan. De kastenwand die wij graag in onze keuken wilden, was voor vele keukenzaken een niet uit te voeren plan. Het was ook een lastig object, maar bij Middelkoop werd dit als een uitdaging gezien. De verkoper dacht op een innovatieve manier met ons mee in onze wensen en kwam met goede ideeën om onze keuken toch te realiseren zoals wij hem voor ogen hadden.

Verder komt Middelkoop afspraken na en wordt je door iedereen binnen het bedrijf heel klantvriendelijk geholpen. Daarbij hebben ze ook nog eens scherpe prijzen. Alles bij elkaar was dit voor ons doorslaggevend om bij het laatste bedrijf dat we bezochten onze keuken te bestellen.

De verkoper dacht op een innovatieve manier met ons mee in onze wensen en kwam met goede ideeën om onze keuken toch te realiseren zoals wij hem voor ogen hadden.

Naast de fijne adviesgesprekken in de showroom zijn we ook erg tevreden over de montage. Van ons hele nieuwbouwhuis is de keuken een van de weinige dingen die in één keer is goed gegaan. Alles is op tijd geleverd. De man die de ruimte kwam inmeten dacht zelfs met ons mee en zorgde dat de extra wand op de juiste plek kwam.

De monteur was een zzp’er die voor Middelkoop projecten verzorgde. Hij voelde zich net zo verantwoordelijk voor het afleveren van een goed product als het personeel van Middelkoop zelf. Hij heeft ontzettend netjes gewerkt. Hij werkte goed door, maar ging tegelijkertijd voorzichtig te werk.

Toen wij net voor de levering tot de ontdekking kwamen dat er een nieuw model quooker kraan uit zou komen, heeft Middelkoop deze bestelling op het laatste moment nog gewijzigd. Deze flexibiliteit vonden wij erg prettig.’

Ook enthousiast door deze strakke witte keuken in Culemborg?

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kenmerken van de Strakke witte keuken van Familie Verhallen - Spruijt

Bekijk meer klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist