Groene keukens

Smaakvol en een tikkie eigenzinnig

Kiezen voor groen is altijd een bewuste keuze. Waarschijnlijk denkt u hier al langer over na en hebt u goed rondgekeken. U bent zelfbewust, weet wat u mooi vindt en wat niet en bent nu op zoek naar de juiste partner voor uw groene keuken.

Groene keukens komen incidenteel voor en wij verkopen er enkele per jaar. In de tientallen jaren van ons bestaan hebben we al vele groene keukens verkocht. Iedere keer weer helemaal anders, helemaal passend bij de desbetreffende klant.

Het compleet persoonlijke komt ook terug in de variëteit aan stijlen. Een groene keuken kan ontworpen worden in iedere stijl. Groen kan bijvoorbeeld veel toevoegen aan de sfeer in een boerenkeuken maar kan in een andere tint juist als fantastische contrastkleur gebruikt worden in een strakke moderne keuken.

Een groene keuken vereist een luisterend oor bij de verkoper. Al onze adviseurs worden opgeleid om juist dat te kunnen bieden: uw eigenheid en ideeën vertalen naar een compleet persoonlijke groene keuken.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Het is fijn dat zoiets gewoon mogelijk is. ”

We hadden tekeningen meegenomen van de binnenhuisarchitect en de adviseur pakte dat goed op. Hij dacht in alles met ons mee.

Familie uit Maarssen
Maarssen
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist