loading_nice

Siemens

Ontdek de slimme combinatiemogelijkheden van studioLine.

Siemens keukenapparatuur is een perfect op elkaar afgestemd en tijdloos merk, waarin energiezuinigheid en gebruikersgemak prioriteit hebben. Alles gericht op uw leven comfortabeler en efficiënter maken. Siemens keukenapparatuur kent innovatieve technologieën en bedieningsgemak in haar vaatwassers, kook- en bakapparatuur, koffiezetters, afzuigkappen en koelkasten.

De nieuwe Siemens studioLine biedt exclusieve huishoudelijke apparatuur met tal van combinatiemogelijkheden en slimmigheden. Om maar een voorbeeld te noemen: om altijd de beste kookresultaten te krijgen,  biedt Siemens luxe extra’s als een sudderplaat. Door gebruik van de sudderplaat komt de vlam niet in aanraking met de pan, waardoor de laagste temperatuur in de pan blijft. Hierdoor kunt u uw gasten de heerlijkste sauzen voor schotelen.

Maak en afspraak om het ruime assortiment keukens te bekijken bij Middelkoop, en laat u informeren over de mogelijkheden van Siemens keukenapparatuur. 

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Siemens - 6570-Logo_Siemens.jpg

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“We omschrijven Middelkoop als een betrokken, eerlijk, origineel en meedenkend bedrijf en bevelen hen zeker bij anderen aan!’”

We zochten geen standaard keuken, maar wilden iets origineels qua ontwerp.

Familie uit Vleuten
Vleuten
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist