loading_nice

De nieuwe Miele lijn: design for life

Miele presenteert dit najaar haar compleet nieuwe generatie inbouwapparatuur (de 6000-serie)! Ovens, stoomovens, koffieautomaten, magnetrons, afzuigkappen en koelapparatuur zijn voorzien van doorontwikkelde technische eigenschappen, innovatief design en nog eenvoudiger bediening. 

Met deze 6000-serie is keukenapparatuur van Miele nog gemakkelijker, sneller en efficiënter in het gebruik; waarmee de lijfspreuk “Miele, er is geen betere” opnieuw waargemaakt wordt.

Omdat wij ons Miele Kitchen Inspirience Centre mogen noemen, presenteren we dan ook vanaf juli 2013 de complete nieuwe Miele lijn, geïntegreerd in de vele keukens in onze showroom.

De nieuwe Miele inbouwapparatuur is in velerlei opzichten onderscheidend: designs, bedienings-concepten en technische specificaties maken de apparatuur vernieuwend en klaar voor de toekomst.  

Miele design
De Miele 6000 serie kent twee designlijnen én twee nieuwe kleuren, die passen bij de verschillende keukenstijlen: 

  • PureLine: past bij een puristische tot moderne woonstijl. Gericht op bescheiden integratie van inbouwapparatuur in de keuken. Deze PureLine heeft veel glas in het front van de apparatuur met robuuste handgrepen. (video)
  • ContourLine: past bij een modern tot traditioneel ingerichte keuken. De inbouwapparatuur zelf wordt benadrukt door breed roestvrijstaal op en rond de inbouwapparatuur. Hiermee wordt een gezellige en  huiselijke stijl benadrukt. (video)
  • Obsidiaanzwart en Havannabruin zijn de nieuwste kleuren die – naast  de  bekende Miele kleuren – worden aangeboden.
   


Miele bedieningsconcepten
Bediening van inbouwapparatuur wordt nog eenvoudiger. Naar eigen voorkeur kan gekozen worden uit diverse bedieningsconcepten, met als nieuwste concept de M-Touch-bediening: het menu wordt doorlopen zoals uw smartphone of tablet ….. vegen en scrollen over het scherm!

Exclusieve Miele techniek
MultiSteam: de modellen met grote bedieningsruimte in de nieuwe generatie Miele stoomovens zijn voorzien van deze “stoomopwekker en -verdeler”. Hiermee worden opwarmtijden verkort, stoomverdeling versneld en kookresultaten verbeterd.

CupSensor: de nieuwe inbouwkoffieautomaat bevat een sensor die de grootte van koffiekop of –beker herkend: een klein espressokopje of een hoog latte macchiato-glas …… de cupsensor stuurt de schenktuit automatisch , waardoor spatten van koffie of toe te voegen melk wordt voorkomen.

FlexiLight verlichting: inbouwkoelkasten zijn voorzien van Led-lampen* aan de voorzijde van de glasplaten. Behalve een exclusieve uitstraling zorgt deze FlexiLight oplossing ook voor gelijkmatige verdeling van de verlichting over de koelruimte. Uiteraard zijn de glasplaten met FlexiLight naar eigen inzicht te verplaatsen binnen de koelkast. *Dit geldt voor modellen in de K30.000 serie.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Miele keukenapparatuur vertegenwoordigt dezelfde kernwaarden als in de Miele bedrijfsfilosofie: kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit.

Die kernwaarden én de overeenkomst in historie en achtergrond – zowel Miele als Middelkoop zijn een familiebedrijf met bewezen betrouwbaarheid – maakt de samenwerking die we zijn aangegaan voor de hand liggend.

Sinds 2012 mag Middelkoop zich “Miele Kitchen Inspirience Centre” noemen en speciale aanbiedingen doen voor Miele keukenapparatuur. Het predicaat “Miele Kitchen Inspirience Centre” krijgt een bedrijf niet zomaar, er moet voldaan worden aan velerlei voorwaarden voor men Miele keukenapparatuur mag aanbieden. Niet voor niets zijn er in Nederland “slechts” 50 keukencentra uitverkoren om het predicaat te mogen voeren, Middelkoop is daar één van en daar zijn we best trots op.

Of het nu gaat om een inbouwvaatwasser, -stoomoven, -kookplaat of –wijnklimaatkast; bij Middelkoop krijgt u uitgebreid advies over de Miele keukenapparatuur die past in uw gezinssituatie en in uw levensstijl. En desnoods zorgen we voor een workshop op uw eigen Miele keukenapparatuur in het Inspirience Centre in Vianen.

Miele - 6569-Logo_Miele.jpg

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Wat wij prettig vonden aan Middelkoop, is dat er werd meegedacht in het budget wat we hadden gesteld.”

Waar in de adviesgesprekken vooral heel goed in meegedacht wordt, is het benutten van de ruimte en het effectief indelen ervan.

Familie Uijl
Woudenberg
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist