Boretti

Befaamd, geliefd, tijdloos en solide

De Boretti fornuizen zijn befaamd door hun tijdloze styling en solide bouw. Met het grote assortiment fornuizen is er voor elke individuele kookwens – maar ook voor elke individuele smaak - een passend antwoord. Daarnaast biedt Boretti de mogelijkheid uw keuken volledig uit te rusten met een passende afwasmachine, vele variaties afzuigkappen, een multi-stoomoven en koelkasten. Allemaal uiteraard met het robuuste voorkomen van Boretti, en passend in elke woonstijl. Of u nu houdt van een modern-, landelijk- of klassiek design, de Boretti keukenapparatuur voelt zich snel thuis.

Enkele opvallende kenmerken van de Boretti fornuizen: gietijzeren pannendragers, professionele messing branders, quickstart voorverwarmsysteem en de optionele Fry-Top die – in combinatie met de geëmailleerde vangschaal – het beste resultaat op bakgebied verzorgt.

Bent u ook een persoon met passione nella cucina? Kom dan snel naar onze showroom of vraag de Boretti keukenapparatuur brochure aan.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Middelkoop denkt op een leuke manier mee met het totaalplaatje!”

'Middelkoop neemt echt de tijd voor je! Ze smeren je niet even gauw een keuken aan! En ze adviseren je ook niet overal het duurste van aan te schaffen. Nee, ze vragen eerst waarvoor en hoe vaak je de apparatuur wilt gaan gebruiken. Soms is het dan niet nodig om daar veel in te investeren.'

Familie Platschorre
Hendrik Ido Ambacht
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist