Maatwerk keukens

Al uw bijzondere wensen, maten en specificaties kunnen verwezenlijkt worden

Bent u op zoek naar een keuken die anders is? Bijvoorbeeld omdat u beschikt over een kleine ruimte met vreemde maten. Of omdat de ruimte heel laag is met allerlei hoeken erin? Kortom, u bent op zoek naar maatwerk omdat standaard niet past of eenvoudigweg niet goed genoeg is. Bij Middelkoop gaan we samen met u op zoek naar 'compleet persoonlijke' oplossingen. Niet voor niets is dit ons motto. Maatwerk, geheel op uw wensen en omstandigheden toegesneden is wat wij hier doen.

 

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“We zijn direct naar Middelkoop teruggegaan. Ze zijn daar zo service gericht, dat beviel ons de vorige keer uitstekend.”

Nog een pluspunt van Middelkoop vinden we dat je geen aanbetaling hoeft te doen.

Familie Valkenburg
Culemborg
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Wat is een maatwerk keuken volgens ons?

Een maatwerk keuken begint altijd bij de persoonlijke aandacht voor u als klant. Voor iedere klant is dat belangrijk maar wanneer u op zoek bent naar een maatwerk keuken staat dit met stip op een. Juist een verkoopadviseur kan hier zijn meerwaarde bewijzen. Door samen met u na te denken over oplossingen, andere opstellingen of praktische aanpassingen.

Niet alleen zal een adviseur praktisch met u nadenken maar zal u ook adviseren over de stijl. Sommige ruimtes zullen zich veel beter lenen voor een landelijke keuken terwijl in andere ruimtes een industriële keuken veel beter tot zijn recht zal komen.

Uiteraard spreekt het voor zich we zoeken naar oplossingen voor schuine wanden, aparte afmetingen of andere technische problemen. Het merk Schmidt heeft hier bijvoorbeeld uitstekende oplossingen voor maar onze handgemaakte keukens van de PUUR. collectie zijn ook een uitstekende keuze om allerlei moeilijkheden te overwinnen.

Maatwerk keukens - Wat is een maatwerk keuken volgens ons?

Perfect Fit: een keuken die bij u past

Meubels op maat tot op de millimeter nauwkeurig zonder toeslag*

Dit is een exclusiviteit van Schmidt: meubels met laden en schuifelementen, die tot op de millimeter kunnen worden aangepast aan de afmetingen van uw keuken.
U verliest geen centimeter: de hele ruimte wordt ingericht en u wint aan opbergruimte, ongeacht de beperkingen van uw vertrek. En dit alles zonder extra kosten.

 

* niet bij alle modellen mogelijk en per keuken maximaal 3 maatwerk meubelen zonder meerprijs.

Lees meer over Schmidt keukens

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Mijn kleine keuken ontbreekt het aan niets!

Met Opti-line kent uw verbeelding geen grenzen.

Met onze Opti-line collectie ziet u alles op grote schaal. U kunt ruimte gebruiken van de vloer tot aan het plafond. Onze ultrafunctionele kasten kunnen aan al uw behoeften worden aangepast. U bepaalt de breedte en hoogte tot op de millimeter.*  

* niet bij alle modellen mogelijk en per keuken maximaal 3 maatwerk meubelen zonder meerprijs.

Lees meer over Schmidt keukens

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist