Formaat

Kleine keukens

Kleine keukens

Grote keukens

Grote keukens

Middelkoop helpt iedereen persoonlijk!

Als het aan Middelkoop ligt, dan maakt het formaat van uw keukenruimte helemaal niet uit. Van enorme ruimtes tot kleine kamertjes en alles er tussen in ……. Wij tekenen uw keuken van formaat!

Het blijft voor onze verkoopadviseurs bij Middelkoop een uitdaging om precies die keukenwensen in te vullen die u voor ogen heeft. Uw compleet persoonlijke keuken wordt compleet persoonlijk voor u ingetekend. U bepaalt de kleur, uitvoering én de voorwaarden waar de keuken aan moet voldoen. Welke keukenapparatuur wilt u er absoluut in hebben ……. en welke apparatuur het liefst ook ……. als het erbij kan?

Aan het formaat van de keukenruimte valt vaak weinig te veranderen, maar toch ….. grote ruimtes minder kil of groot maken door de juiste keukenopstelling. Of juist kleine keukens groter laten lijken door slimme toepassingen ……. wij helpen u graag met andere ogen te kijken naar het formaat van uw keuken. Kom eens langs zodat we samen aan tafel kunnen zitten om hierover door te praten, of ga nu al aan de slag met uw keukenontwerp met behulp van onze Keukencreator. 

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling