loading_nice

Eiland keukens

De scheiding tussen keuken en wonen vervaagt

Een eiland keuken is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Niet alleen omdat het praktisch is of omdat het er goed uit ziet. Maar ook omdat de scheiding tussen keuken en wonen vervaagt.

De keuken is niet alleen meer de plaats waar gekookt wordt maar er moet vooral geleefd worden. In een eiland keuken is dit uitstekend te realiseren. Verderop zetten we de voordelen van deze opstelling op een rij.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Onze wensen werden juist vertaald op papier!”

'Wanneer we het pad oprijden bij deze woonboerderij in Veen zou je niet zeggen dat er zoveel nostalgie in zit. De woning is voor een groot gedeelte gerenoveerd en waar voorheen de paarden/koeien schuur was, is nu de keuken gekomen....'

Familie uit Veen
Veen
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Gezellig koken in een eiland keuken

Wanneer er vrienden langskomen om gezellig samen te dineren is een eiland keuken een geweldige opstelling. Terwijl jij aan het koken bent kunnen zij aan het eiland even wat drinken.

Dit kun je bijvoorbeeld realiseren door barkrukken te plaatsen langs het eiland. Je kunt natuurlijk ook het eiland uitbreiden en dit tot een eetgedeelte maken.

Techniek biedt mogelijkheden

Ook wat betreft het koken zelf heb je steeds meer vrijheid. De huidige techniek zorgt ervoor dat je niet meer bent gebonden aan een afvoer naar buiten voor de afzuigkap.

Het PlasmaMade filter zorgt ervoor dat je gewoon kunt koken op je eiland en dat de kosten voor het aanleggen van de afvoer je bespaart blijven. U kunt dus steeds creatiever worden wat betreft uw ontwerp.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Eiland keukens - Gezellig koken in een eiland keuken

Efficiënt koken en opbergen

Door goed na te denken over het ontwerp wordt koken steeds efficiënter. Door te letten op welk apparaat je waar plaats kun je het lopen beperken. Je eiland zorgt ervoor dat je binnen enkele stappen overal aanwezig bent.

Een kookeiland is niet alleen efficiënt maar biedt ook veel opbergruimte. De extra laden of kastruimte in het eiland zorgen ervoor dat je meer dan genoeg kwijt kan in je keuken.

Eiland keukens - Efficiënt koken en opbergen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist