We zijn aan het verbouwen!

19-07-2018 | P.A. Klop

Volg hier het hele proces!

Wij gaan groots verbouwen. Hieronder laten we u zien wat er allemaal gebeurd. Zo kunt u het gehele proces volgen en zien hoeveel mooier het uiteindelijk allemaal wordt.

Van slopen naar opbouwen: het wordt steeds mooier

Op het moment is het vooral sloopwerk en breken we veel af. Wanneer we gaan opbouwen zult u ook gaan zien hoe dat allemaal gaat!

We zijn aan het verbouwen!

Het eerste begin...

De sloop begint met de sloopt van het kantoor van de boekhouder, het oude woonhuis  en de garage. Binnen een dag ligt alles plat.

Het laatste stukje..

Voorzichtig wordt het laatste stukje van de gevel losgemaakt. Dit gedeelte moet nog wel blijven staan. Aan het einde van de dag is alles gesorteerd en opgeruimd. Ook bij slopen is het goed mogelijk om je afval te scheiden!

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

Voordat we verder gaan...

Nog een laatste blik vanuit het oude kantoor. Alles is hier gereed gemaakt voor de sloop. Nog één keer kunnen we hier naar buiten kijken voordat alles naar beneden wordt gehaald.

Nu moet het kantoor er toch echt aan geloven

Het kantoor wat boven de ingang van de interieurafdeling zweefde wordt er nu afgehaald. Tijdelijk zitten de mensen van het kantoor op een andere locatie maar straks komen we weer terug in een prachtig nieuw kantoor.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

In no-time is ook de vloer verdwenen

Nadat de wanden zijn verwijderd moet de vloer er ook aan geloven. Zo schiet het lekker op!

Het boren van de schroefpalen

In plaats van heipalen gaan er schroefpalen de grond in. Zo hebben wij het minst last van trillingen. Eerst gaat de boor (18 meter lang) de grond in. Als de boor op diepte is wordt er een staaf betonijzer in aangebracht.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

Het beton wordt erin geperst

Het gat is geboord en de staaf zit in de grond. Tijdens het terughalen van de boor wordt er beton onder hoge druk door de holle binnenzijde van de boor de grond in geperst.

Na een laatste toevoeging zijn de palen klaar

De boorgaten worden met behulp van een laser op funderingsniveau uitgegraven. Daarna wordt er nog een kooitje betonijzer aan de paal toegevoegd.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 125 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist