Uitslag Keukenverkiezing 2017

04-01-2018 | P.A. Klop

Geniet hier van de top 3 van de keukens van 2017. Ieder jaar kunnen mensen weer stemmen op hun favoriete keuken. Ook dit jaar zijn er weer drie prachtige exemplaren gekozen. Later volgt de uitslag van degene die de prijs heeft gewonnen.

Uitslag Keukenverkiezing 2017

#1 MK collectie Lucca HL

Vorig jaar op 2 en nu op 1! De hoogglans Lucca uit onze huiscollectie heeft een centrale plaats in onze showroom en is ook erg geliefd onder onze klanten. Geniet hier van de strakke rustgevende lijnen van de keuken van het jaar 2017!

Kook- en spoeleiland in één

Dit riante eiland biedt alle ruimte om je uit te leven in de keuken en tegelijk toch aanwezig te zijn. Je kunt namelijk altijd de ruimte inkijken en zo het overzicht behouden. Dat is zowel fijn voor gasten als wanneer je je kinderen in de gaten moet houden

Rust en ruimte

Door strakke lijnen te combineren met hoogglans wit zorg je voor rust. Doordat er gewerkt wordt zonder grepen is er nog minder afleiding. In de grote lades is daarnaast genoeg ruimte om alles op te bergen wat je nodig hebt zodat je hier niet door afgeleid wordt.

 

Uitslag Keukenverkiezing 2017 - #1 MK collectie Lucca HL

#2 SieMatic S2-L Lotuswit

De keuken op nummer twee is ook een witte eilandkeuken. Alleen deze keer is hij ontworpen door de designers van SieMatic. Hier is voor nog meer wit gekozen, luxere apparatuur  en zit het verschil in de prachtige details.

Wit, witter, witst

In deze keuken is gekozen om zoveel mogelijk wit te houden. Een strak dun wit werkblad, witte ovens, een witte afzuigkap. De Pureline van Miele is een fantastische combinatie met het design van SieMatic.

Keuken voor de amateurkok

Koken in deze keuken is een genot voor iedere kok. Fantastische ovens, warmhoudlades, een teppan yaki. Met al deze apparatuur kun je variëren met allerlei verschillende technieken zodat je een maaltijd kan afleveren van hetzelfde hoge niveau als jouw keuken.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening
Uitslag Keukenverkiezing 2017 - #2 SieMatic S2-L Lotuswit

#3 MK collectie Treviso

De keuken op nummer drie is een stijl die steeds populairder wordt: modern landelijk. Een robuust fornuis, hout, wit en grijs. En verder niet al te veel bijzondere afwerkingen.

Grof en robuust

Deze keuken heeft zowel invloeden ondergaan vanuit het landelijke als vanuit het industriële. Juist het combineren van elementen uit deze beide stijlen is nu populair. Zowel het warme en vertrouwde als het grove en robuuste.

Aandacht voor de ombouw

Keukens als verdienen hun aandacht doordat er tijd en aandacht is besteed aan het timmerwerk in de keuken. De witte ombouw om de hoge kasten zorgt voor accenten die deze keuken net dat beetje meer geeft dan de rest.

Uitslag Keukenverkiezing 2017 - #3 MK collectie Treviso

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist