Uitslag Keukenverkiezing 2016

12-01-2017 | P.A. Klop

 Veel mensen hebben gestemd op mooiste keuken van 2016! Iedereen hartelijk bedankt voor het stemmen. Hieronder laten we de drie mooiste keukens zien. Geniet ervan!

Uitslag Keukenverkiezing 2016

#1 PUUR. collectie Desiora

De PUUR. Desiora is de mooiste keuken van 2016! Met 13% van de stemmen wist zij alle andere keukens achter zich te laten. De combinatie van stijl met de verfijnde styling maakt dit tot de meest favoriete keuken.

De stijl van de PUUR. Desiora

Deze ruim opgezette modern landelijke keuken is voor veel mensen een droom. Een groot fornuis, meer dan genoeg ruimte om alles op te bergen en een massief houten tafel die het landelijke karakter onderstreept. De combinatie van de verschillende materialen zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt in deze keuken.

Gestyled door LOFT Interieurs

Deze keuken is smaakvol gestyled door LOFT interieurs. Samen met deze partner hebben wij deze keuken naar een nog hoger niveau getild. Laat u hier inspireren door hun creaties. Een adembenemende eigentijdse woonbeleving met een vleugje chic is het verrassende resultaat van hun ontwerpen.

Uitslag Keukenverkiezing 2016 - #1 PUUR. collectie Desiora

#2 MK collectie Lucca HL

Deze strakke eilandkeuken is met een verschil van 6 stemmen op de tweede plaats geëindigd. De combinatie van de kleuren, strakke lijnen en de originele afzuigkap heeft veel mensen weten te overtuigen.

Een groot eiland in je strakke keuken

Een groot eiland zorgt ervoor dat je hier alles kwijt kunt. Voor zowel spoelen als koken is er alle ruimte. En zo kunt u tijdens het bereiden van de maaltijden gewoon het woongedeelte inkijken en blijft u betrokken bij uw gezin of gasten. Op deze manier wordt koken nog leuker in deze toch al prachtige keuken.

Unieke manier van afzuigen

Heeft u al het verschil tussen de afzuigkap en de lamp ontdekt? Met behulp van nieuwe technologieën hoef je geen slang meer naar buiten te hebben maar wordt de gereinigde lucht weer terug de kamer ingeblazen. Deze Nederlandse uitvinding levert prachtige ontwerpmogelijkheden zoals deze symmetrische kappen.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening
Uitslag Keukenverkiezing 2016 - #2 MK collectie Lucca HL

#3 MK Collectie Delto QM

Deze landelijke hoekkeuken heeft zich naar de derde plaats weten te worstelen. Een fornuis wordt steeds populairder. Juist zo'n fornuis onderstreept het landelijke karakter en past net zo goed in een kleine als in een grote keuken.

Een hoekkeuken in de landelijke stijl

In deze keuken trekken het fornuis en de schouw alle aandacht naar zich toe. Juist dit is kenmerkend voor een landelijke keuken. Samen met de sierlijst aan de bovenkastjes en de afwerking van de fronten is dit een keuken die de landelijke stijl ademt.

Landelijke en toch betaalbaar

Hier ligt de kracht van deze keuken. Heeft u niet de ruimte voor een keuken als de Desiora? Dan laat deze landelijke keuken zien hoe het ook kan met minder ruimte. En dat wordt gewaardeerd door u.

Uitslag Keukenverkiezing 2016 - #3 MK Collectie Delto QM

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist