Naar de VT wonen&design beurs

13-10-2016 | P.A. Klop

Eind september was het tijd voor de VT wonen&design beurs in de RAI in Amsterdam. Ook wij zijn langs geweest om ons door de laatste trends te inspireren. Zo blijven ook wij geïnspireerd om uw te helpen om te komen tot uw ‘compleet persoonlijke’ keuken. Uiteraard hebben wij ook nagedacht over de dingen die ons opvielen. Welke trends zagen wij en kunnen we gebruiken over onze keuken- en badkamer ontwerpen? Wij waren in ieder geval enthousiast over wat we hebben gezien. Lees mee, kijk mee en oordeel zelf.

Naar de VT wonen&design beurs

Groen, groen, groen

Groen mag overal. En in allerlei verschillende tinten. Groene muren, groene accessoires, groen is niet altijd meer een accentkleur maar mag ook gerust domineren. Een donkere groene kleur als accent of juist een zachte groene kleur als basis. De trend groen komt niet alleen terug in het bewuste kleurgebruik maar ook in planten. Groene planten zijn overal vertegenwoordigd. In de keuken zagen we dit al eerder terug in de geïntegreerde kruidentuin. Maar elders in huis een levende muur creëren is ook een stijlvolle manier om meer groen te introduceren in je inrichting.

Naar de VT wonen&design beurs - Groen, groen, groen

Hout, het mag ook zeker oud

Natuurlijke materialen zie je steeds meer terugkomen in het interieur. Vooral binnen de keuken is het gebruik van hout steeds populairder. Niet alleen zie je dat terug in de fronten maar ook in de werkbladen. Een stenen werkblad wordt gecombineerd met een houten bar die vast zit aan de keuken. Maar ook in de rest van de keuken mag hout terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan de accessoires of een grote keukentafel met een oud houten werkblad.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening
Naar de VT wonen&design beurs - Hout, het mag ook zeker oud

Ruimtelijk zwart staal

Een andere trend die je steeds meer door ziet werken in allerlei producten is het gebruik van zwart staal. We kwamen bijvoorbeeld de poten van barkrukken tegen, een kastenwand van zwart staal, zwart stalen deuren. Dit is allemaal in ongeveer dezelfde stijl zoals je hiernaast ziet. Dat betekent strakke lijnen die perfect te combineren zijn met de twee andere trends. Juist door het open karakter die het gebruik van zwart staal met zich meebrengt kun je bijvoorbeeld een groene achterwand mooi laten uitkomen.

Naar de VT wonen&design beurs - Ruimtelijk zwart staal

Genieten en inspiratie opdoen

Natuurlijk was er nog veel meer te zien en te ontdekken. Wij hebben in ieder geval genoten en hopen volgend jaar weer te gaan. Maar uiteraard raden wij u aan om volgend jaar zelf te gaan en te genieten van de laatste trends op het gebied van wonen. Veel plezier!

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening
Naar de VT wonen&design beurs - Genieten en inspiratie opdoen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist