De Miele-kookchallenge

09-09-2016 | P.A. Klop

Zes bekende foodbloggers worden uitgedaagd door Roberta Pagnier en Albert-Jan van Santbrink om hun grenzen te verleggen met behulp van een Miele-apparaat. Iedere blogger wordt gekoppeld aan een apparaat en krijgt haar eigen recept. We zijn benieuwd of zij hun grenzen daadwerkelijk gaan verleggen!

De komende tijd zullen steeds andere bloggers worden uitgedaagd en gaan we zien of je inderdaad ook gezonder en lekkerder kunt koken met de apparatuur van Miele.

De Miele-kookchallenge

Matchmaking met Annemiek van 'Keukenliefde'

Op de blog van Annemiek van KeukenLiefde staan diverse ovenschotels. Miele daagt haar uit om ze nog beter te maken met behulp van een van hun ovens? Benieuwd waarmee ze dat gaan doen? Kijken!

Siciliaanse vis uit de oven met stoomstoten

Annemiek heeft speciaal voor de oven met 'Professional' functie een Siciliaanse visschotel bedacht. Kijk hier hoe ze deze heerlijke visschotel bereidt!

Benieuwd naar het recept? Klik dan hier!

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

Matchmaking van Reny van 'Mind your Feed'

Reny blogt op Mind your Feed waar ze schrijft over lekker eten waar je blij van wordt. Deze keer gaat ze koken met een apparaat wat ze nog niet voor haar recepten heeft gebruikt. Gaat ze hier ook blij van worden?

Risotto met venkel uit de stoomoven

Reny gaat voor het heerlijke zomerse gerecht 'risotto'. Kijk zelf hoe zij het vind om risotto in de stoomoven te bereiden!

Wilt u dit gerecht ook zelf graag maken? Hier vindt u de link naar het recept.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

Matchmaking Teni van 'Fitbeauty'

De tweede blogger die mee doet met de kookchallenge is Teni. Zij is full-time blogger en diëtist en schrijft over voeding, sporten, afvallen. Kortom, over een gezond leven. Ook Teni wordt aan een apparaat gekoppeld met fantastische nieuwe mogelijkheden..

Een stoofpotje voor in de zomer

Reni kreeg de opdracht om een stoofpotje te maken. Misschien niet het eerste wat bij je opkomt als een zomers gerecht. Benieuwd naar wat voor producten zij gebruikt en hoe de Miele-apparatuur haar hierbij helpt?

Wilt u dit stoofpotje ook graag een keer proeven. Kijk dan hier voor het recept.

Direct contact opnemen
U krijgt een offerte met 3D tekening

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist