ALNO keukens

Één ding is zeker: ALNO

Alno keukens: Duitse kwaliteit sinds 1927

Dit jaar bestaat ALNO al weer 90 jaar. En al die jaren hebben ze gestreefd naar één doel: tevreden klanten.  Aan deze aan henzelf opgelegde eis wordt dag in dag uit voldaan door middel van een perfect samenspel van jarenlange ervaring en zeer nauwkeurige productietechnologie.

Deze vorm van industrieel ambacht biedt ALNO bovendien een grote mate van flexibiliteit om prachtige individuele keukens te creëren.

Het geheim van ALNO

Ambachtelijke vaardigheden, eersteklas materialen en de hoogste mate van technische precisie zijn vanaf dag één de pijlers van ons unieke succesverhaal.

Daarom worden bij ons nog steeds alle interne arbeidsprocessen – van de goederenontvangst tot aan de eindmontage – aan de hoogste kwaliteitseisen onderworpen, om hierdoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze keukens te garanderen.

ALNO. Wat een keuken.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Bij Middelkoop kan alles. Voor alles wat ingewikkeld is, wordt een oplossing gevonden.”

De voornaamste reden dat we bij Middelkoop onze keuken wilden aanschaffen, was dat er goed met ons werd meegedacht.

Familie Sewgobind
's Gravenhage
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Geschiedenis ALNO keukens

Wangen, 1927. De destijds 21-jarige meubelmaker Albert Nothdurft legt de grondslag van ALNO AG. Wat in zijn ouderlijk huis begon, zou weldra over de hele wereld bekend worden: zijn keukens.

Binnen enkele jaren ontwikkelde de handwerkonderneming zich tot een succesvolle meubelproducent. En dus waagde Nothdurft in 1958 de stap van handwerk- en handelsbedrijf naar een industriële onderneming – ALNO Möbelwerke GmbH + Co. KG in Pfullendorf.

De grondslag voor zinvolle innovaties, topkwaliteit en bekroond design was gelegd.  In 1969 begon ALNO met de uitbreiding naar het Europese buitenland en later zelfs wereldwijd.

Tegenwoordig behoort ALNO, met circa 6.000 verkooppartners in 64 landen, tot de toonaangevende keukenfabrikanten van de wereld. Dankzij een lange, rijke traditie en gefundeerde ervaring.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
ALNO keukens - Geschiedenis ALNO keukens

Keramiek: individueel en uniek

Keramiek. Materiaal dat exclusiviteit en stijl uitstraalt. Het is te vinden op de gevels van de meest indrukwekkende gebouwen ter wereld, maar ook de ruimtevaarttechniek maakt er al heel lang gebruik van.

Dit natuurlijke materiaal is bijna perfect voor het produceren van keukencomponenten; het is krasvast, bijna onverwoestbaar en voorziet keukenmateriaal van de nodige charme. Want door de natuurlijke verschillen van de oppervlakken wordt elke keuken absoluut uniek.

Maar niet alleen het materiaal zelf is uniek, het is ook een kunst om ze in exclusieve keukens te verwerken. Een vaardigheid die alleen dankzij onze ervaring en knowhow uit meer dan 90 jaar traditie mogelijk werd gemaakt.

Zo komen bijvoorbeeld functionaliteit en esthetiek samen – in de meest moderne keukens die wij ooit hebben gemaakt. Alles zodat ook u een schitterend staaltje moderne architectuur in uw eigen huis kunt halen.

ALNO keukens - Keramiek: individueel en uniek

Glas: helder en tijdloos

Glas is al duizenden jaren een fascinerend materiaal voor mensen. De eerste vondsten van kunstmatig vervaardigd glas stammen uit Egyptische faraograven en zijn meer dan 5000 jaar oud. Maar ook uit moderne architectuur is glas niet meer weg te denken.

Geen wonder dat ALNO keukens dit fascinerende materiaal heeft gebruikt om het in de stijlvolle keuken te integreren: met een uitgebreide selectie glasfronten wordt dit elegante en veelzijdige materiaal tot het meest bepalende oppervlak in de leefruimte die keuken heet.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
ALNO keukens - Glas: helder en tijdloos

Beoordeling 9.1 gebaseerd op 107 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist