Silestone aanrechtblad

Natuurlijke schoonheid

 

Silestone heeft een elegantie en schoonheid die alleen kan worden vergeleken met de mooiste natuurstenen zoals kwarts en diamant. Het natuurlijke kwarts van Silestone geeft het werkblad een bijzondere uitstraling: het glanst, heeft prachtige fonkelingen en een uniek gevoel. Het oppervlak van Silestone is niet poreus en is daardoor bestendig tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers. Silestone biedt een grote kleurencollectie, de kleuren die hier weergegeven worden zijn een greep uit de collectie.

De gehele kleurencollectie is te bekijken op silestone.com.

Hittebestendigheid:**
Krasbestendigheid:***
Vlekbestendigheid:**
Zuurbestendigheid:***

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Voor onze nieuwe keuken en badkamer wilden we graag naar één zaak waar we voor beiden zouden kunnen slagen.”

Na een dag vol ervaringen met Middelkoop hebben we direct beslist om bij hen alles te kopen. Als het goed is, dan is het goed.

Familie Spelt
Soest
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Kemie

 Kemie is een van onze vaste leveranciers voor het leveren van werkbladen. Door de verschillende materialen en kleuren kunnen zij voldoen aan de eisen die u als klant stelt. Door te blijven innoveren kunnen zij producten leveren die aan uw hoge eisen voldoen. In de showroom staan adviseurs voor u klaar die verder kunnen helpen met de keuze voor het juiste blad. Elk materiaal heeft zijn eigen positieve en negatieve eigenschappen. De manier waarop en wie van uw keuken gebruik maken bepaald welke eigenschappen het zwaarst wegen.

Maar niet alleen leveren zij werkbladen. Ook hebben zij andere innovatieve producten die u keuken een prachtige uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie randafwerkingen, ingebouwde spoelbakken of rugwanden. In de showroom kunt u kijken hoe u dit kunt integreren in uw keuken

Meer over Kemie: kemie.nl

Lees meer over Aanrechtbladen

Silestone aanrechtblad - Kemie

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist