Houten aanrechtblad

'More than a surface'

 SPEKVA is een Deense bedrijf wat in 1968 is gestart door Johannes Spek. In het Deense dorp Vamdrup had hij zijn timmerwerkplaats waar hij veel verschillende houten producten vervaardigde. Uiteindelijk specialiseerde hij zich in werkbladen wat een juiste keuze bleek te zijn. Alhoewel SPEKVA nu een van de grootste producenten van werkbladen op de Europese markt is zijn enkele zaken onveranderd gebleven: de aandacht voor kwaliteit, de echte liefde voor het timmermansvak en het oprechte gevoel van trots.

Deze zaken maken dat wij graag met dit bedrijf samenwerken. Hun producten zorgen al vele jaren voor tevreden klanten. Hieronder laten we zien wat SPEKVA uniek maakt op de markt van houten werkbladen.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“We zijn trots op de keuken, daar hebben we samen met de verkoper veel tijd en energie in gestoken.”

Middelkoop levert kwaliteit in producten, plaatsing en service. Dat kost wat meer, maar we horen bij de tevreden mensen!’

Familie Ooijen - Bruinsma
Culemborg
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

SPEKVA levert slechts één kwaliteit..

... de beste. De jarenlange ervaring met dit natuurproduct zorgt ervoor dat SPEKVA de beste kwaliteit kan leveren. Ambachtslieden die al meer dan 25 jaar in dienst zijn, de nieuwste ontwikkelingen en technieken, het gebruik maken van oliën van de hoogste kwaliteit. Al deze dingen zorgen ervoor dat de beste kwaliteit gewaarborgd wordt.

30 jaar garantie op uw houten werkblad

SPEKVA is zo overtuigd van hun eigen kwaliteit dat ze 30 jaar fabrieksgarantie geven op hun werkbladen. Want naast overtuigd zijn van hun eigen kwaliteit hebben ze nog liever een tevreden klant. En niet zomaar een tevreden klant, zij willen een klant die haar keukendroom vervult heeft zien worden. En ook iedere dag kan blijven dromen in haar keuken. En daarom geven ze dertig jaar garantie.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Houten aanrechtblad - SPEKVA levert slechts één kwaliteit..

SPEKVA, milieu en houten werkbladen

 SPEKVA houdt van hout, houdt van bomen. Dan moet je ook wel van de natuur houden en ben je zeker ook bereidt om je in te spannen om deze te beschermen. Om dit te garanderen is SPEKVA zowel lid van de FSC® (Forest Stewardship Council®) en de Rainforest Alliance. Wanneer je een van de producten koopt die FSC gecertificeerd zijn weet je zeker dat je bijdraagt aan de instandhouding van de natuur. Voor iedere boom die wordt gebruikt bij de productie van je werkblad wordt er een nieuwe boom terug geplant.

Het Rainforest Alliance waarborgt duurzaamheid. Leveranciers die die keurmerk dragen kappen geen bossen waar beschermde diersoorten leven of bossen die om diverse redenen niet gekapt mogen worden. Daarnaast zullen ze nooit al het bos kappen maar altijd een deel laten staan en volgen de richtlijnen van het FSC omtrent hoe, wanneer en waar bomen gekapt mogen worden.

Het keurmerk zegt niet alleen iets over het hout zelf maar ook over de werknemers. De organisaties met dit keurmerk betalen eerlijke lonen en beschermen de rechten van de werknemers. Maar daarnaast respecteren ze ook de rechten van de lokale gemeenschappen en de oorspronkelijke bevolking van het gebied waar ze de bomen kappen.

Houten aanrechtblad - SPEKVA, milieu en houten werkbladen

De verzorging van uw houten werkblad

Een massief houten werkblad is een prachtig natuurproduct. Met het juiste onderhoud kunt u er jarenlang van genieten. Een houten werkblad heeft de reputatie dat het veel onderhoud nodig heeft. Wanneer u echter de aanwijzingen van SPEKVA opvolgt kunt u genieten van uw werkblad zonder al te veel moeite.

Wat dagelijks onderhoud betreft is even een doekje met een mild schoonmaakmiddel over het werkblad halen voldoende. Daarnaast is het van belang om nooit natte vaatdoeken, kopjes of andere afwas op het werkblad te laten staan. Ruim het gelijk op en maak daarna het werkblad direct droog. Wanneer je dit consequent doet zul je veel langer plezier hebben van je houten werkblad.

Daarnaast heeft een houten werkblad periodiek onderhoud nodig. Bij uw werkblad zult u altijd een onderhoudshandleiding krijgen. Hierin staat hoe u uw werkblad optimaal kunt onderhouden. Omdat hout een poreus product is dien je het regelmatig te oliën. Bij de meeste houten werkbladen is dit ongeveer 2 tot 3 keer per jaar.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Houten aanrechtblad - De verzorging van uw houten werkblad

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 135 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist