loading_nice

Cosmostone aanrechtblad

Duurzame blikvanger

Kemie levert keukenbladen op maat in composiet. Natuurlijk kwarts vormt de basis voor deze machinaal vervaardigde steensoort. Een composiet keukenblad wordt bestempeld als innovatief en hoogwaardig materiaal dat al vele jaren succesvol is. Trends worden nauwgezet gevolgd waarop de structuren en kleuren worden afgestemd. U vindt industriële kleuren en prachtige aardetinten. Van strak wit tot diep zwart. Over duurzaamheid en hygiëne van uw composiet keukenblad bestaat ook geen twijfel.

Kijk voor alle kleuren op kemie.nl

 

Hittebestendigheid:**
Krasbestendigheid:***
Vlekbestendigheid:**
Zuurbestendigheid:***

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“De manier waarop we werden ontvangen en werden geholpen, gaf voor ons de doorslag.”

De prijs-kwaliteitsverhouding is goed en het contact met de adviseur is prettig verlopen. Middelkoop is een klantvriendelijk bedrijf met een groot assortiment!

Familie Van den Boogaard
Cothen
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Kemie

 Kemie is een van onze vaste leveranciers voor het leveren van werkbladen. Door de verschillende materialen en kleuren kunnen zij voldoen aan de eisen die u als klant stelt. Door te blijven innoveren kunnen zij producten leveren die aan uw hoge eisen voldoen. In de showroom staan adviseurs voor u klaar die verder kunnen helpen met de keuze voor het juiste blad. Elk materiaal heeft zijn eigen positieve en negatieve eigenschappen. De manier waarop en wie van uw keuken gebruik maken bepaald welke eigenschappen het zwaarst wegen.

Maar niet alleen leveren zij werkbladen. Ook hebben zij andere innovatieve producten die u keuken een prachtige uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie randafwerkingen, ingebouwde spoelbakken of rugwanden. In de showroom kunt u kijken hoe u dit kunt integreren in uw keuken

Meer over Kemie: kemie.nl

Lees meer over Aanrechtbladen

Cosmostone aanrechtblad - Kemie

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist