Ceramistone aanrechtblad

Keramiek: onbegrensde mogelijkheden

Ceramistone komt tegemoet aan de hoge eisen die u aan een keramiek keukenblad stelt. Deze keramische keukenbladen – vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen – zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en verschillende structuren. Tevens zijn er verschillende afwerkingen van de randen mogelijk. Naast hitte- en zuurbestendig is Ceramistone ook krasvast en erg gebruiksvriendelijk. Natuurlijk is het blad gemakkelijk te reinigen. Kortom, kwaliteit in al z’n facetten. 

Kijk voor alle kleuren op kemie.nl

Hittebestendigheid:*****
Krasbestendigheid:*****
Vlekbestendigheid:*****
Zuurbestendigheid:*****
Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“We hadden bij hen een prettig gesprek, de bedrijfsfilosofie sprak ons aan, en we hadden een goede klik met de verkoper.”

We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken en vinden het resultaat prachtig.

Familie Grift
Houten
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Kemie

 Kemie is een van onze vaste leveranciers voor het leveren van werkbladen. Door de verschillende materialen en kleuren kunnen zij voldoen aan de eisen die u als klant stelt. Door te blijven innoveren kunnen zij producten leveren die aan uw hoge eisen voldoen. In de showroom staan adviseurs voor u klaar die verder kunnen helpen met de keuze voor het juiste blad. Elk materiaal heeft zijn eigen positieve en negatieve eigenschappen. De manier waarop en wie van uw keuken gebruik maken bepaald welke eigenschappen het zwaarst wegen.

Maar niet alleen leveren zij werkbladen. Ook hebben zij andere innovatieve producten die u keuken een prachtige uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie randafwerkingen, ingebouwde spoelbakken of rugwanden. In de showroom kunt u kijken hoe u dit kunt integreren in uw keuken

Meer over Kemie: kemie.nl

Lees meer over Aanrechtbladen

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Ceramistone aanrechtblad - Kemie

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist