Ceramistone XL aanrechtblad

Keramiek in optima forma

Op zoek naar een keramiek aanrechtblad? Ceramistone XL is keramisch materiaal met een dikte vanaf 10 mm in verstek wat voldoet aan de hoge eisen die u aan uw werkblad stelt! Deze bladen zijn hitte- en zuurbestendig maar ook krasvast en erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast is een keramiek aanrechtblad gemakkelijk te reinigen. Ceramistone XL biedt naast praktische voordelen ook de keuze uit een gevarieerd kleur- en decorpalet én tal van randafwerkmogelijkheden. Zelfs een nostalgisch gefrijnde rand behoort tot de mogelijkheden. Het grote voordeel is dat dit blad in grote maten leverbaar is zodat uw werkblad uit een geheel kan blijven bestaan.

Kijk voor alle kleuren op kemie.nl

Hittebestendigheid:*****
Krasbestendigheid:*****
Vlekbestendigheid:*****
Zuurbestendigheid:*****

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Wij wisten van het bestaan van Middelkoop af aangezien zij een begrip in onze omgeving zijn.”

We zijn heel prettig geholpen door de keukenadviseur. We hebben bij Middelkoop niet het gevoel gehad dat ze ons de duurste keuken wilden verkopen.

Familie Mulder
Ravenswaaij
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Kemie

 Kemie is een van onze vaste leveranciers voor het leveren van werkbladen. Door de verschillende materialen en kleuren kunnen zij voldoen aan de eisen die u als klant stelt. Door te blijven innoveren kunnen zij producten leveren die aan uw hoge eisen voldoen. In de showroom staan adviseurs voor u klaar die verder kunnen helpen met de keuze voor het juiste blad. Elk materiaal heeft zijn eigen positieve en negatieve eigenschappen. De manier waarop en wie van uw keuken gebruik maken bepaald welke eigenschappen het zwaarst wegen.

Maar niet alleen leveren zij werkbladen. Ook hebben zij andere innovatieve producten die u keuken een prachtige uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan mooie randafwerkingen, ingebouwde spoelbakken of rugwanden. In de showroom kunt u kijken hoe u dit kunt integreren in uw keuken

Meer over Kemie: kemie.nl

Lees meer over Aanrechtbladen

Ceramistone XL aanrechtblad - Kemie

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist