Houten vloeren

Prijsindicatie

Weten wat het in uw opstelling kost?
Maak een afspraak
Bewaar dit interieur

Houten vloeren

Al in de middeleeuwen hadden mensen houten vloeren in huis. Bomen werden gezaagd in planken. Deze werden naast elkaar gelegd in een bepaald patroon. Het hout werd niet gedroogd, maar werd buiten gelegd, waardoor het na verloop van tijd winddroog was. Kieren en gekrompen planken waren uiteraard geen uitzondering. Na de middeleeuwen ontstond de echte houten parketvloer. Er werd geëxperimenteerd met meetpatronen en de planken werden op verschillende manieren bewerkt. Verschillende houtsoorten deden hun intrede en met name hardhout werd enorm populair. Toendertijd was geld een bepalende factor. Daarom werden parketvloeren alleen gelegd in paleizen en grote woningen. Vanaf de zeventiende eeuw werd parket steeds vaker toegepast in andere interieurs.

Tijdloos en natuurlijk

Voor ons betekent écht parket het creëren van een tijdloze, natuurlijke vloer. Praktisch elke gewenste houtsoort, legmethode of stijl is mogelijk in elk formaat. Het minimale contactgeluid, het warme gevoel en de uitstraling van echt parket zijn de absolute waarden die wij aan onze houten vloeren verbinden.

Maak een afspraak
De afspraak is vrijblijvend
Houten vloeren

Solidfloor

Een van de merken die wij voeren is Solidfloor. Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. Met zijn uitgebreide en eigentijdse collectie aan duurzame houten vloeren biedt Solidfloor interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern. Houten vloeren van Solidfloor kenmerken zich door een duurzame kwaliteit. Niet voor niets geeft Solidfloor 25 jaar garantie op haar producten. Een actief uitgebreid partnernetwerk verkoopt Solidfloor in meer dan 30 Europese landen.

Waaraan herkent u een echte Solidfloor™?

  • Certificaat van echtheid en voorzien van een echtheidszegel
  • Garantiecertificaat in iedere verpakking
  • Ons beeldmerk op de achterzijde van iedere lamel
  • Maar liefst 25 jaar garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vloeren
Houten vloeren - Solidfloor