Keuken en badkamer verkiezing 2016 - Keuken en badkamer verkiezing 2016

Keuken en badkamer verkiezing 2016

16 december t/m 30 december

Middelkoop organiseert de keuken en badkamer verkiezing 2016. Stem op uw favoriete keuken en badkamer en win een mooie prijs. De tussenstand van de keukenverkiezing en badkamerverkiezing wordt real-time bijgehouden. Iedereen mag meedoen. Op deze pagina lees je hoe de actie werkt.

Stemmen doe je zo

Het uitbrengen van uw stem kan eenvoudig door op de stemknop in het keukenoverzicht  of badkameroverzicht te klikken.

Presentatie uitslag verkiezingen

Begin januari wordt de uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt. We presenteren dan de mooiste keuken en de mooiste badkamer van 2017! De uitslag wordt bekend gemaakt door Hans Middelkoop. 

De winnaars

Iedereen die een stem uitbrengt maakt kans op een prijs. Nadat de verkiezingsuitslag is bekend gemaakt worden de winnaars bekend gemaakt. Elke deelnemer maakt gelijke kans. Meerdere keren stemmen vergroot de kans op een prijs niet. Bij het trekken van de winnaars wordt een willekeurige deelnemer getrokken, hierbij maakt het niet uit op welke keuken is gestemd. De winnaars worden begin januari uitgenodigd om hun prijs in de showroom in ontvangst te nemen. 

 

Keuken en badkamer verkiezing 2016 - Presentatie uitslag verkiezingen

3 mooie prijzen

Er zijn 3 prijzen te winnen. Hiervoor wordt per prijs een deelnemer getrokken. De uitslag wordt begin januari bekend gemaakt. De winnaars worden in de showroom uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen. De prijzen zijn:

  • Gratis Quooker, inclusief installatie  t.w.v. € 1.200 (
  • Luxe regendouche t.w.v. € 800 
  • Luxe BK Pannenset t.w.v. € 400,-
Keuken en badkamer verkiezing 2016 - 3 mooie prijzen

Inspiratiedagen

In aanloop naar, en tijdens de inspiratiedagen wordt de keukenverkiezing gehouden.  Tijdens de inspiratiedagen is Middelkoop elke dag tot 21:00 geopend en is het extra leuk om naar Middelkoop te komen. We trakteren elke bezoeker op een lekkernij! 

Keuken en badkamer verkiezing 2016 - Inspiratiedagen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist