Keuken en badkamer verkiezing 2017 - Keuken en badkamer verkiezing 2017

Keuken en badkamer verkiezing 2017

en inspiratiedagen 27, 28, 29 en 30 december

Tijdens de inspiratiedagen  (27 t/m 30 december) is Middelkoop langer geopend en is het extra leuk om naar Middelkoop te komen. We trakteren elke bezoeker op een lekkernij! 

Keuken en badkamer verkiezing 2017

Middelkoop organiseert de keuken en badkamer verkiezing 2017. Stem (tot 30 december) op uw favoriete keuken en badkamer en win een mooie prijs. De tussenstand van de keukenverkiezing en badkamerverkiezing wordt real-time bijgehouden. Iedereen mag meedoen. Op deze pagina lees je hoe de actie werkt.

Stemmen doe je zo 

Het uitbrengen van uw stem kan eenvoudig door te stemmen op de keukens  of badkamers in onze showroom. Klik hiervoor eenvoudig op de stemknop in het overzicht of op de detailpagina. 

Stem op de mooiste keuken Stem op de mooiste badkamer

Stemmen op klanten

Naast stemmen op keukens en badkamers uit onze showroom kunt u ook stemmen op keukens en badkamers van onze klanten. Klik hiervoor op de stemknop op de detailpagina. 

Lees meer over Keuken en badkamer verkiezing 2016

Keuken en badkamer verkiezing 2017 - Keuken en badkamer verkiezing 2017

3 mooie prijzen

Er zijn 3 prijzen te winnen. Hiervoor wordt per prijs een deelnemer getrokken. De uitslag wordt begin januari bekend gemaakt. De winnaars worden in de showroom uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen. De prijzen zijn:

  • Gratis Quooker, inclusief installatie  t.w.v. € 1.200 (
  • Luxe regendouche t.w.v. € 800 
  • Luxe BK Pannenset t.w.v. € 400,-

Lees meer over Keuken en badkamer verkiezing 2016

Keuken en badkamer verkiezing 2017 - 3 mooie prijzen

Presentatie uitslag verkiezingen

Begin januari wordt de uitslag van de verkiezingen bekend gemaakt. We presenteren dan de mooiste keuken en de mooiste badkamer van 2017! De uitslag wordt bekend gemaakt door Hans Middelkoop. 

De winnaars

Iedereen die een stem uitbrengt maakt kans op een prijs. Nadat de verkiezingsuitslag is bekend gemaakt worden de winnaars bekend gemaakt. Elke deelnemer maakt gelijke kans. Meerdere keren stemmen vergroot de kans op een prijs niet. Bij het trekken van de winnaars wordt een willekeurige deelnemer getrokken, hierbij maakt het niet uit op welke keuken is gestemd. De winnaars worden begin januari uitgenodigd om hun prijs in de showroom in ontvangst te nemen. 

 

Lees meer over Keuken en badkamer verkiezing 2016

Keuken en badkamer verkiezing 2017 - Presentatie uitslag verkiezingen

Het is tijd voor... Inspiratie

Met het nieuwe jaar voor de deur is het tijd voor wat extra sfeer en warmte in huis... Geniet van een aangename plek om familie te ontvangen, feestelijk te dineren en samen te genieten. 

De lekkerste hapjes van onze chef-kok

Tijdens de Inspiratiedagen trakteren we iedere bezoeker op een lekkernij! Er is elke dag een gratis lunch, bereidt door onze chef-kok. 

Keuken en badkamer verkiezing 2017 - Het is tijd voor... Inspiratie

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist