skip to Main Content

Gratis interieuradvies

Het begint inmiddels een traditie te worden. Veelal aan het einde van het jaar bieden wij u de mogelijkheid om u aan te melden voor een gratis interieuradviesgesprek met een ervaren interieurstyliste. Hierbij doet u inspiratie op omtrent stijlen, kleur en materiaalgebruik.

Mededeling 15-12-2020

Naar aanleiding van de aangescherpte regelgeving in verband met het coronavirus is onze showroom gesloten en kunnen de interieuradviesgesprekken derhalve helaas geen doorgang vinden. We rekenen hierbij op uw begrip.

Styleguide

Ook dit jaar kunnen we op een verantwoorde wijze de interieuradvies sessies aanbieden. Reserveer hiervoor een tijdsblok op 28, 29 of 30 december 2020. Samen met de interieurstyliste wordt er een styleguide gemaakt, die u helpt om de juiste keuzes te kunnen maken. Onderstaand treft u enkele aandachtspunten én de aanmeldlinks.

Aandachtspunten

  • Aantal sessies per dag: 7 sessies.
  • Tijdsduur per sessie: 45 minuten.
  • Maximaal aantal personen: 2 personen. Nog beter: Kom alleen.
  • Het is belangrijk dat u goed bent voorbereid. Breng vooraf uw wensen in kaart. Zodoende blijft er voor het echte werk voldoende tijd bespaart. Maak enkele foto’s en neem, indien beschikbaar, een plattegrond mee.
  • Meld u tijdig aan via één van de onderstaande links. De ervaring leert dat de sessies snel zijn volgeboekt. U ontvangt na het aanmelden per mail een bevestiging.
  • Check voor uw bezoek de blog ‘Middelkoop en het coronavirus‘.

Aanmeldlinks

Inspiration Tour

Een paar dagen per jaar komt een interieurstyliste van Inspiration Tour naar onze showroom. De interieuradviesgesprekken staan in het teken van inspiratie en hulp bij het maken van keuzes.